معمای اختصاص واکسن فایزر برای مادران باردار/ چه کسی ریسک این تصمیم خطرناک را میپذیرد؟
┈┈┈┈┈┈┈•4️⃣•┈┈┈┈┈┈
🔻ببینید قبل از این شنیده بودیم وزارت بهداشت قصد وارد کردن واکسن فایزر دارد بهعنوان دُز سوم جامعه پزشکی. خب، این اشکالی ندارد.
🔹با توجه به اینکه جامعه پزشکی به دلیل تماس مستقیم با بیماران در معرض خطر جدی است، تزریق دز تقویتی (بوستر) برای آنها توصیه شده است.
🔹اینجا هم اگر واکسن فایزر بهعنوان دز بوستر کادر درمان وارد شود، مخالفتی نداریم. گرچه از ابتدا گفته شده بود واکسنهای آمریکایی و انگلیسی وارد نشود. اما در سخنان رهبری این قید وجود داشت که اگر واکسن از کشور دیگری غیر از آمریکا و انگلیس وارد شود، اشکالی ندارد. بنابراین وقتی اعلام شد واکسن فایزر تولید شده در یکی از کشورهای اروپایی برای دز بوستر کادر درمان وارد میشود، مخالفتی صورت نگرفت.
🔹اما وقتی اعلام شد مادران باردار هم جزو جامعه هدف این واکسنها هستند، واقعاً تعجب کردم.
🔹*بنابراین حتی برای جامعه علمی کشور هم این تغییر رویکرد، غیرمنتظره بوده...
🔹بله. به اعتقاد من، وزارت بهداشت باید در این زمینه تجدیدنظر کند.
🔹البته در حال حاضر با توجه به اینکه تزریق واکسن فایزر برای زنان باردار اجباری نیست، فکر میکنم اگر بتوانیم مادران باردار جامعه را مطلع کنیم – از طریق همین مباحثی که شما دارید منعکس میکنید - و آنها از تزریق این واکسن خودداری کنند، مشکل جدی به وجود نخواهد آمد. و البته امیدوارم این اجبار را ایجاد نکنند. در هر صورت، اتخاذ چنین تصمیم عجولانهای، برای ما اساتید و محققان مایه تعجب بوده و تردیدها و سئوالاتی را ایجاد کردهاست.
ادامه گزارش ویژه در پست بعدی ⬇️⬇️⬇️
#رعایت_شیوه_نامه_های_بهداشتی
#واکسن_مطمئن_و_ایرانی
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil