♨️بسیار مهم و قابل تامل♨️گزارش آماری ضعف جریان انقلابی در فضای مجازی
طبق آمار های جمع آوری شده، حجم فعالیت کاربران انقلابی نسبت جریان معارض بسیار کم بوده و در بخش تولید محتوا، ضعف رسانهای بشدت مشهود است.
طبق تحلیلهای آماری بدست آمده، تولید محتوای رسانه ها و کاربران معارض در عرصه اجتماعی نسبت به سایر گفتمان ها برتری دارد. با مقایسه سه بستر تلگرام، توییتر و اینستاگرام مشخص می شود که محتواهای عرصه اجتماعی فضای مجازی جامعه ایران با ظرفیت بسیار بالا و قابل توجی تحت تاثیر القائات معارضین و معاندین است.
در حالی که با یک کمپین ساده و اخباری که احساسات مردم جریحه دار میکند، می توان در فضای مجازی رویکرد و بینش جامعه را به سمت مورد دلخواه سوق داد، این فرصت استثنایی و غنیمت، به راحتی در اختیار رسانه دشمن و معارض است.
با بررسی آمار یکی از موثر ترین رسانه ها بر ایران یعنی توییتر، مشخص می شود که جریان همسو و انقلابی تمرکز خود را روی کامنت و ریتوییت و بازتاب توییت های دیگران گذاشته است و تعداد بسیار کمی مشغول تولید محتوا هستند. این ضعف مشهود در تولید محتوا موجب شده تا جریان مقابل یعنی معارض، به راحتی دست بر روی هر موضوع دلخواه اجتماعی گذاشته و آن را ترند و موج اعتراضی قرار دهد.
مثال آسیب پذیری آن را می توان اینگونه بیان کرد که درحالی که نیاز مبرم مردم به مسائل اقتصادی و معیشت می باشد، با کمپین های متنوع و محتواهای حساسیت برانگیز احساسات جامعه، دغدغه ها را عوض کرده و مسائل پیش و پا افتاده تر را مطرح کنند.
یا بر سر هر همکاری و توافقنامه با کشور های شرقی و همسو، یک موج اعتراضی و تخریبی برای جامعه تولید می شود و اقدام به بی اعتبار سازی و ناامیدی می کنند.
آمار تولید محتوای معارض: اینستاگرام: ۱۴ درصد توییتر: ۶۱ درصد تلگرام: ۱۴آمارتولید محتوای انقلابی و همسو: اینستاگرام: زیر ۱ درصد توییتر: ۲ تلگرام: زیر ۱ درصد
مطابق آمار بالا و دقیق تر آن در جدول پایین، نتیجه گیری می شود که کاربران و رسانه های انقلابی باید هرچه سریع تر وارد بستر سازی و تولید محتوا در فضای مجازی شده و تمرکز خود را بیشتر از پاسخگویی و بررسی فعالیت های معاندین و معارضین، بر افزایش فعالیت های خود بگذارند که البته خود این حضور و فعالیت با رویکرد های نادرست، بهانه فضاسازی و خوراک رسانه ای برای تخریب جریان خودی نشود.