استاندارد یگانه جمهوری اسلامی در قبال حجاب
استاد تقی دژاکام
طی سالهای گذشته، در بین برخی افراد دستبهقلم و حتی تحلیلگر، شاهد استدلال عجیبی دربارهی موضوع حجاب هستیم که دامنهاش از آتئیست معاند تا بعضی رفقای انقلابی را در برمیگیرد: «چرا سیاست نظام در قبال بدحجابی، سیاستی دوگانه است و چرا بدحجابهایی را که در راهپیمایی و انتخابات و زیارت اربعین شرکت میکنند تحویل میگیرند اما با دختر بدحجابی که در اغتشاشات بازداشت میشود برخورد میکنند!؟»
این استدلال به همان اندازه مضحک است که کسی بپرسد چرا سید حسن نصرالله، عبای خود را برای «ریما جوده» که یک زن مسیحی لبنانی است هدیه میفرستد اما مثلاً برای استریدا جعجع که او هم یک زن مسیحی لبنانی است چنین کاری نمیکند!؟ علتش این بود که خانم جوده در مصاحبهای موضعی در حمایت از مقاومت اسلامی گرفته و گفته بود: «عبائی که سید در هنگام جنگها پوشیده، با آن نشسته و تصمیمگیری کرده را میخواهم؛ قصد دارم که عرق عبای سید را بهعنوان تبرک، بهصورت بچههایم بزنم؛ عبا را تکهتکه کنم و به بدن همهی انسانهای بیشرف و بیغیرت بزنم تا کمی از غیرت سید، در وجود آنها برود.»
نام این مدل، استاندارد دوگانه نیست بلکه استاندارد یگانهای است که ناشی از لزوم تعامل با هر شخص و موضوعی، مطابق با شأن و جایگاه و رویکرد اوست.
طبیعی است کسی که در جبههی حق حرکت میکند اما نقصی دارد با کسی که به سود جبهه باطل اقدام میکند، تفاوتی از زمین تا آسمان داشته باشند.
افراد بدحجاب و یا حتی بیحجاب، طیف بسیار وسیعی از انسانها را شامل میشوند که از شهیدان «ریچل کوری» و «شیرین ابوعاقله» مسیحی تا عفریتهای چون «معصی علینژاد» تا پتیارههای دشمن ملت ایران را در برمیگیرد همانگونه که زنان محجبه هم طیفی از معصومی چون حضرت «صدیقه طاهره» سلامالله علیها تا شیطان انسی ملعونهای چون «مریم رجوی» را شامل میشود (و معاذالله از این قیاسی که ناچار به طرح آنم.).
قطعاً جمهوری اسلامی بین زنان بدحجاب و بیحجاب، بر اساس جایگاه و رویکردشان تفاوت قائل است و این طبیعت عقل و شرع و فطرت بشر است که با دوستی که صرفاً نقص یا خطایی دارد متفاوت از کسی که با او کینه و عداوت دارد، مواجه شود.
امروز یکی از نویسندگان سابق روزنامه کیهان که گویا از گذشتهی خود پشیمان شده در یادداشتی نوشته است: «راستش عدم اعتبار صدا و سیما و خبرگزاریهای حکومتی و روزنامههای رسمی با نمایش چهار تا خانم بدحجاب در تلویزیون حل نمیشود. بماند که من هم مثل آحاد ملت حیرت کردم چطور رسانهی انشاءالله ملی رویاش شد با یک خانم بدحجابتر از مهسا امینی مصاحبه مثبت بکند. من که زدم آن کانال اما گمانم خیلی از آحاد ملت، جماعت را بستند به فحش.»
وقتی انسان، فاقد بصیرت و مبنا و میزان درست اعتقادی شود دچار این قبیل اعوجاجات فکری هم خواهد شد و سره را از ناسره تشخیص نخواهد داد.
رهبر انقلاب، آیتالله خامنهای در بیانات مشهوری که در تاریخ نوزدهم مهرماه سال 1391 در دیدار علما و روحانیون خراسان شمالی درباره حجاب مطرح کردند به همین نکته اشاره کرده و گفتند: «خودتان را مجهز کنید، مسلح به سلاح معرفت و استدلال کنید بعد به این کانونهای فرهنگی ـ هنری بروید.. ممکن است ظاهر زنندهای داشته باشد؛ داشته باشد. بعضی از همینهایی که در استقبالِ امروز بودند.. خانمهایی بودند که در عرف معمولی به آنها میگویند «خانم بدحجاب»؛ اشک هم از چشمش دارد میریزد. حالا چه کار کنیم؟ ردش کنید؟ مصلحت است؟ حق است؟ نه.»
ایشان در ادامه این سخنان، به "دلیل عدم رد این افراد و ضرورت پذیرا شدن آنان" اشاره و درباره علت این نوع مواجهه، تأکید میکنند: «دل، متعلق به این جبهه است؛ جان، دلباخته به این اهداف و آرمانهاست؛ او یک نقصی دارد..» لذا مبنا برای نوع مواجهه با بدحجابی، تعلق شخص به جبههی حق یا باطل است.
بدیهی است اگر بدحجاب و حتی بیحجابی، به جمع امت رسولالله(ص) در راهپیماییها و اربعینها و انتخاباتها بپیوندد و در صف رهروان حق دستهبندی شود روش مواجهه با او با سماحت و مدارا و روی خوش خواهد بود و اگر در مسیر جبههی باطل و رویاروی اسلام و انقلاب یا به ناهی از منکری که حسب تکلیف الهیاش به او تذکری میدهد بایستد و گستاخی کند و با دین و حکم خدا مرزبندی فعلی و عملی کند، تحویل گرفته نخواهد شد چنانکه زن خنیاگری که در صدر اسلام به حضرت رسول(ص) مراجعه کرد و ایشان او را "به این علت که به پیامبر خدا پناه آورده" با روی باز پذیرفتند اما همین زن، چندی بعد که به هجو دین خدا و هتک حرمت رسولش روی آورد، به مجازات رسید.
🔴📢 صدای انقلابیون انقلاب اسلامی را ازاینجابشنوید
🔻 با فوروارد کردن مطالب کانال،
#میثاق را به دوستانتان معرفی کنید .
🌹☘🌺🌹🌿🍁🌸🌹🌼
https://eitaa.com/mesagh
@mesagh
🌴🌴🌴
🌏
#انتشار_حداکثری_با_شما