ی دلار، معاملات نفتی در نقاط مختلف شد؛ عربستان نیز به این قضیه متعهد شد و نفت را فقط به دلار به فروش میرساند؛ ولی صحبت از این كرده كه احتمال فروش نفت به چین با ارز كشور چین وجود دارد كه خبر خوبی برای دلار امریكا نیست و ضربه به اقتصاد آمریكا محسوب میشود.
سفیر اسبق ایران در كشورهای مكزیك و استرالیا تصریح كرد: اگر دلار اهمیت خودش را بهعنوان ارز انحصاری تجارت بینالمللی از دست بدهد برای آمریكا خطرناكتر از انفجار بمب اتم در این كشور است؛ چراكه اکنون تورم خودش را به كشورهای دیگر منتقل میكند.
وی افزود: انتشار یورو بهعنوان پول مراودات اروپاییها یك ضربه به پول آمریكا بود و موقعی كه یورو انتشار یافت قیمت آن كمتر از دلار بود كه خیلی زود رشد داشت. امروز در بحران وضع اقتصادی غرب ارزش یورو بهشدت افت داشته است.
وضع آلمان در پی جنگ اوکراین و تحریمها و مصکل سوخت بسیار وخیم است و احتمالاً ۶۰ درصد كارخانههای این كشور تعطیل میشود.
🔎 * افول اقتصاد آمریكا با گسترش بازار چین*
قدیری ابیانه با اشاره به این مطلب كه در سازمان تجارت جهانی قرار است كشورها به محصولات یارانه ندهند و هر چیزی قیمت خودش را داشته باشد تا بین این كشورها، مزیتها رشد پیدا كند خاطرنشان كرد: چین بهعنوان عضو سازمان تجارت جهانی نباید یارانه بدهد ولی با ترفند کاهش ارزش پول خودش و پایین نگهداشتن مصنوعی این ارز باعث شده اجناس چینی ارزان عرضه شود و بازار را به دست بگیرد و یك نگرانی آمریكا كسب بازار و اشتغال جهانی توسط چینیها است كه به بازار آمریكا نیز صادر میشود. آمریکا میگوید چین حق دارد پیشرفتی بیش از آمریکا داشته باشد! این اتفاقات نشاندهنده افول آمریكا است.
وی افزود: روزگاری معاون سفارت آمریكا در كشورهای عربی چیزی اعلام میكرد پادشاه اطاعت میكرد؛ ولی امروز رئیسجمهور آمریکا به عربستان سفر میكند؛ ولی این كشور عكس فرمان بایدن عمل كرده و آمریكا تحقیر شده است؛ بدهیهای آمریكا كمرشكن است و با وجود اقتصاد بزرگ ۹۰ تریلیون دلار بدهی دارد و این میزان بهاندازه ۱۸۰۰ سال درآمد نفتی ایران خواهد بود و برای مثال آمریكا به چین بیش از هزار میلیارد دلار بدهی دارد كه سنگین است.
🔎 *رابطه اروپا و آمریكا نیز در حال تخریب است*
كارشناس مسائل بینالملل گفت: در آمریكا بحران اقتصادی وجود دارد و رسانههای آنها نیز صحبت از بروز ركود در اقتصاد آمریكا بدتر از ركود ۲۰۰۷ میکنند. تورم و نارضایتی افزایش داشته و در نقاطی این شكاف به اقدامات مسلحانه منجر شده كه بر همین اساس بحث از كودتای نظامی و تجزیه در آمریكا جدی شده است؛ لذا بحث تجزیه آمریكا و اقدامات مسلحانه و كشتار افزایش یافته و آمریکا سعی میکند از موقعیت خود حتی علیه اروپا استفاده کند و رابطه اروپا و آمریكا نیز در حال تخریب است.
وی با اعلام این خبر كه آمریكا با انفجار خط لوله گاز روسیه به اروپا موجب شد گاز به این منطقه نرسد و باتوجهبه سرما و نیاز پیش روی اروپا آمریكا اعلام كرده گاز را به ۴ برابر قیمت به اروپا به فروش میرساند افزود: رئیس سیاست خارجی اروپا اخیراً اعلام كرده جهان تكقطبی تمام شده و امروز جهان چندقطبی شده است و آمریكا نمیتواند برای دنیا تصمیمگیری داشته باشد از سوی دیگر كشورهای حاشیه خلیجفارس نیز از تصمیمات عربستان علیه منافع آمریكا دفاع كردند و اعلام شده این تصمیمات اقتصادی است و مطابق با منافع این كشور است و این موضع حکومتهای منطقه هم نشاندهنده ضعف و افول قدرت آمریكا میباشد.
🔎 * ۲۲ كشور خواستار پهپادهای ایرانی هستند*
قدیری ابیانه اظهار كرد: ارزیابی آمریكا در سال ۲۰۰۳ این بود كه اگر با ایران وارد جنگ شوند در همان روز اول تمام ناوگان آمریكا از جمله ناو هواپیمابر غرق میشوند و ۲۰ هزار آمریكایی كشته خواهند شد؛ لذا در پی موشكباران پایگاه آمریكایی عین الاسد هیچ عكسالعملی نداشتند؛ همپیمانان آمریكا هم تحریم علیه ایران داشتند و اینکه كسی نباید به ایران حتی سیمخاردار بفروشد؛ ولی امروز طرحهایشان برای جلوگیری از صادرات سلاحهای پیشرفته ایرانی است و ادعا دارند كه ایران به روسیه سلاح فروخته كه البته تكذیب شد؛ ولی نفس تبلیغاتی این موضوع بسیار دارای اهمیت است و در باطن به نفع ایران است.
وی با اعلام این مطلب كه ایران در اوج تحریمهای كمرشكن دشمن كه بر تسلیحات نظامی هم متمركز بوده، بسیار پیشرفت داشته است افزود: ۲۲ كشور خواستار پهپادهای ایرانی هستند، تحریم سلاح كه دولت قبل پذیرفت به پایان رسیده و میتوانیم خریدوفروش داشته باشیم و درآمد خوبی نیز كسب كنیم.
سفیر اسبق ایران در كشورهای مكزیك و استرالیا ادامه داد: تصمیمات عربستان در قبال آمریكا سیاسی بوده البته عربستان بههیچوجه طرف روسها نمیرود و روزی كه حزب بایدن در انتخابات آمریكا ضربه بخورد راه خود را به سمت آمریکا ادامه میدهد. وقتی قیمت نفت افزایش مییابد درآ