🔰مارادونا رو ول کنید، یَدی رو بگیرید!
🔹یک مثل معروف است که "مارادونارو ول کنید، یَدی رو بگیرید" حالا شده ماجرای مطبوعات اصلاح طلب.
🔹باید به حکمرانان فرهنگی کشور گفت رسانه های بیگانه را بیخیال یه فکری به حال مطبوعات اصلاح طلب کنید که در هیبت دوست، کار دشمن رو انجام میدن.
🔹مساله حکمرانی فرهنگی مساله جدی اینروزهای کشور است که به نظر میرسد اینروزها این حکمرانی متاسفانه در حال تعلیق است!
🔹شاید که یک شهروندی معمولی که تعهد صنفی ندارد و در جامعه الزامات فرهنگی کشور را رعایت نمی کند، زیاد قابل شناسایی و پیگیری نباشد اما اصناف، هنرمندان و بخصوص مطبوعات که نوعی مرجعیت در جامعه هم دارند چرا باید به راحتی با فرهنگ و امنیت کشور بازی کنند؟! نشریه ای مثل اعتماد و سازندگی علنا شعار "زن زندگی آزادی" را طرح روی جلد کار می کنند و آب از آب تکان نمیخورد. پس «حکمرانان فرهنگی دقیقا چه می کنند؟!»
🔹وضعیت نامناسب پوشش برخی مغازه داران پاساژ ها و همینطور کافه داران، مساله ای نیست که نشود تمهیداتی چید تا نسبت به قوانین حساس تر باشند.
🛑📢
#از_اینکه_با_انتشار_مطالب_از_ما_حمایت_میکنید_سپاسگذاریم
🆔
@mesagh