💢 کربلا به 600 دوربین هوشمند در 103 نقطه مجهز شد
💬 سرتیپ علاء الغانمی مدیر اطلاع رسانی فرماندهی پلیس کربلا:
🔻 در بیش از 100 نقطه شهر حدود 600 دوربین هوشمند برای رصد تخلفات و شناسایی چهره مجرمین به ویژه به منظور تامین امنیت مناسبت های میلیونی مذهبی نصب شده است.
🔻 راه اندازی دوربین های نظارتی به نیروهای امنیتی در کشف جرایم و جلوگیری از آن و سرعت عالی در برخورد با مساله کمک خواهد کرد.
🔻 دوربین ها شامل 600 دستگاه در 103 جایگاه نصب شد و این دوربین ها پیشرفته ترین و برخوردار از بروزترین فناوری با کیفیت بالا است که برای نخستین بار به عراق وارد شد. این سیستم ها می تواند چهره افراد تحت پیگرد و پلاک های مورد تعقیب را بر اساس گزارش های امنیتی شناسایی کند.
🔻 تعدادی از این دروبین ها در ورودی های پاسگاه های خارج از شهر نصب شده و نیروهای امنیتی را به مرکز فرماندهی عملیات کربلا ربط می دهد تا بر هر حادثه برخوردی به ویژه در زیارت های میلیونی (عاشورای حسینی و اربعین) نظارت کنند.
▫️
irna.ir/amp/8438190