پی نوشت
🔴«معجزه ی صدا و سیمای جبلی»(قسمت دوم)
🔰خواننده ای در برنامه ی خندوانه در وسط میدان قرار می گیرد ، جمعیت حاضر و حتی خود مجری بدون اینکه از محتوای بیان شده از سوی خواننده اطلاعی داشته باشند به دست افشانی می پردازند.
🔰تکثیر و پخش چنین برنامه های در حالی ادامه دارد که قرار بود صدا و سیما به مانند دانشگاهی در جهت ارتقای بینش و آگاهی عمومِ ملت قدم بردارد نه با تولید و پخش چنین برنامه هایی تنها هدفش پر کردن اوقاتِ فراغت بینندگان آنهم به هر روشی باشد.
🔰صدا و سیمایی که می تواند با استفاده از ظرفیتِ عظیمِ جوانانِ خلاق از یک سو با تولید برنامه هایی هدفمند و پرمحتوا علاوه بر پر کردن اوقات فراغت بینندگان باعث افزایش آگاهی و بصیرت مخاطبین گردد و از سوی دیگر چون ابزاری قدرتمند،مدیران اجرایی را وادار به پاسخگویی در مقابل ملت نماید.
🔰متاسفانه با وامدار شدن صدا و سیما به قوه ی مجریه نه تنها اهداف ذکر شده محقق نگردیده بلکه به مرور صدا و سیما به ابزاری در دست قوه ی مجریه بدل گشته است و مدیران اجرایی روزانه در منولوگ های یک طرفه بر روی آنتن تلویزیون ظاهر شده و از فتح الفتوح های خیالی به مانند برجام سخن گفته و خواهند گفت.
🔴 سخن پایانی: پخش برنامه های کم ارزشی چون خندوانه و دورهمی و حضور ممتد مدیران قوه ی مجریه بصورت تکنفره (بدون حضور کارشناسان منتقد) در بخش های خبری و پخش سخنانِ به اصطلاح پزشکانی که روزی از خواص معجزه آسای مدفوع انسانی سخن گفته و روز دیگر نماز خواندن را عامل آرتروز می دانند؛ نتیجه ی فاصله گرفتن صدا و سیما از اهداف ذاتی و مستقلِ خود می باشد.
✍️سید ابراهیم میرپورفرد