🌴🌻🌴🌻🌴🌻🌴🌻🌴🌻🌴
#فتنه_های_آخرالزمان 3⃣1⃣
⁉️نيروهای مغربی براى چه به شام مىآيند و نقش آنها چيست⁉️
🌸این احتمال مىرود که جهت يارى مردم شام بر ضد دشمنان خارجى آنها، يعنى يهوديان و رومىها و يا به منظور كمك رساندن به بعضى از طرفهاى درگير در داخل شام، حضور پيدا كنند.
🌸اما از برخى روايات برمىآيد كه آنها براى رويارویى با نيروهاى خراسانىِ زمينهساز كه داخل شام میشوند، وارد مىشوند. از آن جا كه هدف طرفداران درفشهاى سياه، طبق همهی روايات، قدس مىباشد، ناگزير آمدن قواى مغربى مخالفشان، براى بازداشتن آنها از دست يافتن به هدف خود خواهد بود. به ويژه با ملاحظهی روايتى كه از نبرد بين آن دو گروه در «قنيطره» سخن مىگويد.
🌸ابن حماد از «زهرى» نقل كرده است كه او گفت: ”ياران درفشهاى سياه [یعنی ایرانیها] و دارندگان درفشهاى زردرنگ [يعنى مغربىها] در محل قنيطره با يكديگر برخورد نموده و به كارزار مىپردازند تا اين كه وارد فلسطين مىگردند. در اين هنگام سفيانى بر اهل مشرق خروج مىكند.
🌸وقتى مردم مغربزمين در اردن فرود مىآيند، سركردهی آنان مىميرد و آنها به سه گروه تبديل مىشوند:
🔺دستهاى به جايگاه خود بازمىگردند. 🔺دستهاى حج انجام مىدهند و 🔺دستهاى باقى مىمانند. سفيانى با آنها به نبرد پرداخته و شكستشان مىدهد و آنان به اطاعت او درمىآيند.
(ابن حماد، ص ۷۱)“
🔴از يكى از تابعين نقل شده كه فتنه و درگيریهاى داخلى در سرزمين شام، به نيروهاى ايرانى اجازه مىدهد كه براى مبارزه با يهوديان، در منطقه دخالت نمايند. اما روميان و يا غيرروميان، نيروهاى مغربى را جهت رويارویى با آنها تحريك مىكنند و محل اين نبرد را در قنيطره مىدانند.
🌸تا اين كه ايرانیها در فلسطين حضور مییابند و نيروهاى مغربى را كه اندكى بعد از شكست در اردن مستقر مىشوند، منهدم مىسازند در همين زمان، سركردهی آنها در مغرب و يا حاكم اردن كه ميزبان نيروهاى مغربى است، از دنيا مىرود و در نتيجه كارشان به ضعف مىگرايد. آنگاه سفيانى، بقيه را تحت اطاعت خود در مى آورد به طوری كه برخى از روايات اشاره مىكنند که نيروهاى ايرانى پس از
خروج سفيانى، از شام عقبنشينى
مىك
نند.
ادامه دارد…
(از تبار ابلیس )
🌼اللهم عجل لولیک الفرج 🌼
@imamzaman_aj
❤️کانال شناخت امام زمان عج❤️
🌴🌻🌴🌻🌴🌻🌴🌻🌴🌻🌴