🔻دکتر رئیسی با «اسدالله اسدی» دیپلمات تازه آزاد شده ایرانی دیدار کرد
🔹رئیس جمهور روز جمعه به مناسبت ۲۶ مرداد سالروز بازگشت آزادگان به کشور با حضور در منزل آقای «اسدالله اسدی» با این دیپلمات تازه آزاد شده از زندانهای اروپا دیدار و از صبر و ایستادگی او در دوران اسارت تجلیل کرد.
🔹دکتر سید ابراهیم رئیسی در این دیدار که در فضایی صمیمی برگزار شد، ضمن تبریک آزادی این دپیلمات ایرانی و موفقیت و سربلندی او و خانوادهاش در این آزمون سخت، گفت: مدعیان حقوق بشر بار دیگر نشان دادند که به هیچ قانونی پایبندی ندارند و با نقض آشکار و بیسابقه مصونیت دیپلماتیک دیپلمات ایرانی قوانین، ضوابط و اصول بینالمللی را زیر پا گذاشتند.
🔹اسدالله اسدی دبیر سوم سفارت ایران در اتریش در تاریخ ۹ تیر ۱۳۹۷ با طراحی رژیم صهیونیستی و عاملیت برخی سرویسهای امنیتی غربی در آلمان به اسارت گرفته شد و پس از آن به بلژیک منتقل و در دادگاهی سیاسی به ۲۰ سال زندان محکوم شد.
🔹وی پنجم خرداد ماه پس از ۵ سال اسارت با پیگیریهای دیپلماتیک دولت به ویژه رئیس جمهور، آزاد و به کشور بازگشت.
🌍
#انتشار_حداکثری_با_شما
🌷🇮🇷
#مجاهد_بصیر 🇮🇷🌷
@mojahedebasir
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈