📌 با سلام اهم مباحث مطرح شده در نشست روشنگری انتخاباتی با حضور سرکار خانم رمضانیان در تاریخ ۱۳ تیرماه
۱_ در فرایند پنجگانه تشکیل تمدن اسلامی که مرحله اول آن انقلاب اسلامی و مرحله دوم نظام سازی بوده است و پشت سر گذاشته ایم اکنون در در مرحله دولت سازی اسلامی هستیم که ان شاالله اگر این دولت سازی انقلابی و اسلامی محقق شود مرحله جامعه سازی اسلامی و سپس هدف نهایی ما یعنی شکل گیری تمدن اسلامی ان شاالله انجام خواهد گرفت.
۲_ در مرحله دولت سازی اسلامی باید دولتی سرکار آید که مسئولین آن همه مدیران و مسئولین تراز انقلاب و نظام اسلامی باشند تا بتوانند پیش زمینه تشکیل دولت مهدوی را ایجاد کنند. ما قطعا دولت تراز اسلامی را در دولت مهدوی تجربه خواهیم کرد، اما آمادگی برای تشکیل این دولت رو باید اکنون ایجاد کنیم.گرچه ما مدعی این هستیم که توانستیم مدلی از حکومت دینی را بعد از تشکیل حکومت نبوی و حکومت علوی برپا کنیم اما هدف نهایی دولت مهدوی است.
۳_ ما در یک پیچ تاریخی مهم قرار داریم که نیازمند مدیران و مسئولین تراز این انقلاب هستیم که بتوانند این تحول عظیم را ایجاد کنند اگر چه در راه تحقق این هدف موانع زیادی وجود دارد از جمله نیروهایی که از ابتدا مخالف با این نظام و ضد این انقلاب بودند و یا در ادامه مسیر حرکت این انقلاب از آن فاصله گرفته اند اما در مقابل هم توانمندیهای بالایی در این نظام داریم. برخورداری از فرهنگ معنوی عاشورا، رهبر قدرتمند با پشتوانه عزت و شرافت و اقتدار نظامی اطلاعاتی و امنیتی کشور، از همه مهمتر بصیرت و آگاهی توده مردم که تا به امروز مردم ما همه جا در صحنه حاضر بودند و امروز هم آماده اند ان شاالله برای خلق یک حماسه مهم و تاریخ ساز.
۴_ دو جریان تفکری در نظام جمهوری اسلامی ساماندهی شده است. جریان اصولگرا و اصلاح طلب و طیف های مختلفی در زیر دستهبندی مطرح شده ایجاد شده است.
کارشناسان ۴رویکرد را در جریان اصلاح طلبان مطرح می کنند. اول حذف جریان اصلاحات که اولاً حذف نشدنی نیست، زیرا این جریان سیاسی دارای حزب و رسانه و پایگاه نخبگی و اجتماعی در کشور است. حامل یک گفتمان برای اداره کشور است و با حذف این جریان، باب تحرک نخبگانی و کُنشگری سیاسی در کشور بسته می شود. رویکرد دوم و سومی که هست در مقابله با جریان اصلاحات تضعیف یا استحاله جریان اصلاحات هست. در جواب کسانی که این تفکر تضعیف و استحاله جریان اصلاحات را دنبال میکنند پاسخ میدهیم که این برخورد به ماهیت آزادی و مردمی بودن نظام ضربه میزند. ضمن اینکه مشارکت سیاسی رقم نمیخورد مگر در بستر تکثّر احزاب و گروهها و جریانها. اما راهبرد آخر کنترل و بازسازی اصلاح طلبان هست. سناریویی مطلوب با بیشترین آورده که ما موجودیت اصلاح طلبان را بر خلاف سناریوی نخست، به رسمیت بشناسیم موجودیت آنها را فراهم کنیم و مسیر مشارکت در انتخابات و نوعی پایش و بازسازی را به موازات کنترل انجام بدیم.زمینه فعالیت سیاسی اصلاحطلبان واقعی را فراهم کنیم. زمینه فعالیت اصلاح طلبانی که دور از فساد مالی یا وابستگی خارجی هستند در چهارچوب قانون اساسی باز کنیم تا اجازه عمل پیدا کنند. اما در جایی هم که نظام ضربه می بیند و لطمه میخورد ممانعت کنیم.
۵_ امروز در یک جریان انتخاباتی قرار گرفتیم که بین دو جناح اصولگرا و اصلاح طلب است و ما باید شگرد ها و دسیسه های انتخاباتی غرب گرایانه افراد غربزده ای که در قالب اصلاحات به میدان آمده اند را بشناسیم. حضرت علی (علیه السلام) می فرمایند: