🔶 خلاصه سخنرانی ۱۴۰۲/۸/۸
احمد قدیری در دانشگاه جامع امام حسین(ع)
🔹 هم پهلوی دستنشانده انگلیس بود و هم اسرائیل که تأسیس خود را مرهون اقدامات انگلیس است.
🔹 اسرائیل بعد از تأسیس روابط خصمانهای با کشورهای عربی داشت و بنابراین برای رهایی از انزوا تصمیم به ارتباطگیری با ترکیه و ایران گرفت.
🔹 ایران قبل از انقلاب ژاندارم و گاو شیرده آمریکا بود و روابط ویژهای نیز با اسرائیل داشت.
🔹 هدف عالی و نهایی امام خمینی از قیام، ظهور بود که برای این هدف دو اقدام را دنبال میکرد: ایجاد جمهوری اسلامی به عنوان پایگاه زمینهساز و کادرساز انقلاب جهانی موعود، و محو رژیم اسرائیل به عنوان پادگانی نظامی و مهمترین مانع ظهور.
🔹 سخنرانی ۱۳۴۲/۳/۱۳ در فیضیه علیه شاه و اسرائیل، نمود بارز دشمنشناسی و نگاه راهبردی امام بود که به بازداشت ایشان منجر شد.
🔹 راهبرد رهبر انقلاب نیز در تمام این سالها این بوده که دربرابر صفآرایی دشمنان قدرتمند خارجی و شبکه گسترده نفوذی، نظام را از بحرانسازی عناصر داخلی حفظ کرده و همزمان قوای دفاعی و مقاومت منطقه را تقویت نموده تا کشور را به نقطه بازدارندگی کنونی برساند تا زمانی که بهواسطه افزایش تنش میان قدرتها و برخورد تمدنها، موعد تهاجم به اسرائیل فرارسد.
🔹 اسرائیل، نوک پیکان حمله غرب علیه جهان اسلام و مشخصا ایران بوده به نحوی که ترور و خرابکاریهای هستهای و نظامی در ایران تماما به عاملیت موساد انجام گرفته است.
🔹 زمانی که حزبالله در عملیات «الوعد الصادق» سال ۲۰۰۶ دو سرباز اسرائیلی را اسیر کرد، ارتش اسرائیل به اصرار آمریکا با تمام قوا وارد میدان شد تا بر اساس استراتژی «زمین سوخته» جنوب لبنان و ضاحیه را با خاک یکسان و حزبالله را نابود کند تا در چارچوب پروژه «خاورمیانه جدید» نوبت تصرف و تجزیه ایران نیز برسد اما اکنون حماس در عملیات «طوفان الاقصی» بیش از ۳۰۰ نظامی را کشته و چندصد نظامی و غیرنظامی را اسیر کرده است.
🔹 اندک کمکهای اعطایی ایران به مقاومت منطقه، فارغ از بحثهای انسانی و اسلامی، مبتنیبر راهبرد نظامی ایران و ایجاد حلقههای دفاع منطقهای است، آنچنانکه بهواسطه مقاومت عراق، داعش را در شام منهدم کردیم و پایگاههای آمریکا را هدف قرار میدهیم، عربستان را با انصارالله رام نمودهایم، و خطر حمله نظامی رژیم اتمی اسرائیل را از طریق حزبالله، حماس و جهاد اسلامی مهار کردهایم.
🔹 این سیاست به همان نسبت که موفق بوده به همان نسبت هم دشمن روی آن تمرکز کرده، بهنحوی که در ایران میگویند «جمهوری اسلامی منابع ملی را برای اعراب هزینه میکند» و در عراق و لبنان اینگونه تبلیغ میکنند که «گروههای مقاومت منافع ملی خود را پیش پای ایران ذبح میکنند»!
🔹 اسرائیل در عملیات طوفان الاقصی کیش و مات شده و هر اقدامی بکند یا نکند بیشتر در باتلاق فرو میرود و تنها انتخابی که دارد این است که به مرگ دفعی بمیرد یا تدریجی.
🔹 اینکه عملیات صرفا به نام حماس بخورد عین هوشمندی است زیرا اولا وقتی اعلام شود عامل صرفا حماس بوده، میزان شکست و تحقیر اسرائیل بیشتر میشود؛ و ثانیا به دلیل سبقه خاص حماس، پای ایران به موضوع باز نمیشود و کشورهای عربی و غربی نمیتوانند برای حمایت از فلسطین فرافکنی و بهانهجویی کنند.
🔹 زمان عملیات نیز بسیار دقیق انتخاب شد؛ پس از تهدید علنی نتانیاهو به انهدام تأسیسات اتمی ایران در سازمان ملل و پیش از عادیسازی روابط با عربستان، و بازتولید و تکرار آشوب ۱۴۰۱ در کشور.
🔹 ایران در نهایت مستقیم یا بهواسطه نائبان خود وارد جنگ خواهد شد. مطالبه ملی محو اسرائیل مطلوب و پیشران اقدامات نظامی است اما نباید در این خصوص مبتلا به شتاب و ملامت شد.
🔹 سکوت رعبآور سیدحسن نصرالله در راستای سیاست «ابهام» است و اینکه اسرائیل همواره در نگرانی از تهدید و عمل به آن قرار داشته باشد تا زمانی که تصمیم بر تهدید رسمی و اقدام عملی شود.
🔹 باید در سطح ملی و جهانی آمادگی وجود داشته باشد و ملتهای غربی و عربی رودرروی دولتهای خود قرار گیرند تا امکان ایجاد ائتلاف نظامی علیه محور مقاومت به حداقل برسد.
🔹 نسلکشی و کودککشی صهیونیستها در غزه به وضعیت جنونواری رسیده و همین موضوع سبب بیداری مردم جهان و بیزاری از اسرائیل و رسوایی حامیان آن گشته است.
🔹 البته این رسوایی محدود به دولتهای معاند نیست و منافقان خفقان گرفته داخلی را که زمانی مروج محو اسرائیل بودند و اکنون داعیهدار «مکتب انسان» هستند نیز رسوا نموده است.
🔹 مظلومیت مردم غزه، استغاثه و منجیطلبی را افزایش داده که تجلی آن کارزار جهانی «سلام یا مهدی» است.
🔹 در ادبیات رهبر عارف انقلاب «قله» به معنای ظهور است و بشارت ایشان به نزدیکی به قله، تعبیری جز نزدیکی به ظهور ندارد. البته باید بدانیم هرچه به قله نزدیکتر میشویم پیمودن راه نیز دشوارتر میگردد.