شبی یک روایت یا یک حدیث
رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمودند:
اگر مردم بر دوستی علی ابن ابیطالب (علیه السلام ) گرد می آمدند خداوند دوزخ را نمی آفرید.
ارشاد القلوب ۲۳۳/۲
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
دعای شب سیزدهم ماه مبارک رمضان
اللَّهُمَّ طَهِّرنِی فِیهِ مِنَ الدَّنَسِ وَالاَقذَارِ، وَ صَبِّرنِی فِیهِ عَلَی کَائِنَاتِ الاَقدَارِ، وَ وَفِّقنِی فِیهِ لِلتُّقَی وَ صُحبَهِ الاَبرَارِ، بِعَونِکَ یَا قُرَّهَ عَینِ المَسَاکِینِ.
ای خدا در این روز مرا از پلیدی و کثافات (هوای نفس و گناهان) پاک ساز و بر حوادث خیر و شر قضا و قدرت صبر و تحمل عطا کن و بر تقوی و پرهیزکاری و مصاحبت نیکوکاران عالم موفق دار به یاری خود ای مایه شادی و اطمینان خاطر مسکینان.
خدایا ما را ببخش وبیامرز، خدایا عاقبت همهمون را ختم بخیر بگردان، خدایا در این روز اول هفته گره از مشکلات همه بگشای، خدایا غیر خود به کسی محتاج مگردان، خدایا قرآن نور علی نور هست همین قرآن را انیس ومونس شب اول قبر ما قرار بده، خدایا بهار قرآن هست معرفت وشناخت قرآن را به ما عنایت بگردان، خدایا ما را عاق والدین قرار مده، خدایا ما را کر ولال وکور و بی دین از دنیا مبر، خدایا مرگ را بر ما آسان قرار بده، خدایا برکات آسمانی خود را بر ما نازل بگردان، خدایا هر چه داریم و نداریم در دست توست کارهامون را آسان بگردان، خدایا دشمنان دین وقرآن را محو و نابود بگردان، خدایا این بی حیایی و بی حجابی و بی عفتی در جامعه به اوج خود رسیده و هیچکس نیز جلو دار آن نیست به حق مولا علی ع و به حق معجر حضرت زینب س آنهایی که به هر نوعی این قانون را رواج داده و اینها به آسانی جولان می دهند به عذاب خودت گرفتار بفرما، خدایا ما را شرمنده خون شهدا قرار مده، خدایا پدر ومادران آسمانی مارا قرین رحمتت قرار بده، ومریضهامون را شفای عاجل عنایت بگردان. و فرج مولایمان را نزدیک بگردان((اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ))
۱۴۰۳/۱ /۴ معلم قرآن حاجی بابایی 🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲