🔻هشدار!
نفوذ اعتیاد به آرایشگاه های زنانه
🔹مدیرکل سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت گفت: برخی از آرایشگاه های زنانه به صورت غیر قانونی اقدام به عرضه و فروش موادی تحت عنوان «مواد تنظیم کننده اندام و برای کاهش وزن و اشتها» و یا «بالا بردن روحیه» به مراجعان خود ارائه می دهند.
🔹به گزارش پایگاه خبری پردیس خبر این روزها در برخی آرایشگاه های زنانه کمتر از زیبایی و پیرایش سخن به میان می آید. گویا این سالن های زیبایی پاتوقی برای زنان و دخترانی شده است که به بهانه های زیبایی و تناسب اندام به مصرف شیشه روی آوردهاند.
🔹️با وجود این، روند رو به رشد اعتیاد زنان در قالب داروهای چاقی و لاغری در اماکن زنانه سبب شده است تا بیشتر از پیش نگاه ها به این نوع از اعتیاد هم معطوف شود.
🔹مدیرکل سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت با بیان اینکه متاسفانه برخی از آرایشگاه های زنانه به صورت غیر قانونی اقدام به عرضه و فروش موادی تحت عنوان «مواد تنظیم کننده اندام و برای کاهش وزن و اشتها» و یا «بالا بردن روحیه» به مراجعان خود ارائه می دهند، گفت: متاسفانه این مواد حاوی مواد محرک و صنعتی به خصوص شیشه است.
🔹️عباسعلی ناصحی ادامه داد: با مصرف این مواد فرد به تدریج دچار اعتیاد میشود و درمان شان کار سختی است و عمدتا در آرایشگاه هایی دیده می شود که مجوز قانونی ندارند و به صورت غیر قانونی کار می کنند.
🔹با ما همراه باشید...
🔸آدرس پردیس خبر در شبکه های اجتماعی :
https://zil.ink/pardis_khabar
#پردیس_خبر
#داغ_ترین_اخبار_شهرستان_پردیس