💠 نوک حملات دشمن متوجه روحانیت و شخصیتهای بزرگ دینی است
🔻آیت الله حسینی بوشهری خطاب به طلاب مدرسه علمیه عالی انوارطاها
🔹روحانیت و عالمان دینی عنصر اصلی مولد فرهنگ در کشور هستند و در طول تاریخ میدان دار مقابل با ناهنجاری های اجتماعی بودند، لذا کسانی که محبت اهل بیت(ع) در وجودشان نبود زود صحنه را خالی می کردند و عالمان دین همیشه دشمن شناس بودن که امروزه به عنوان واژه بصیرت شناخته می شود و ابن امر مهم در سیره علمای ما وجود دارد و همواره دشمنان را بخوبی میشناختند و با سرگردنی افراشته در مقابل دشمنان ایستادگی میکردند.
🔹در این قضایای اخیر نوک حملات متوجه روحانیت و شخصیت های بزرگ دینی است،چون دشمنان میدانند ضربه را از این نهاد ارزشمند میخورند، لذا در معادلات و فتنه انگیزی ها صرفا بعد مادی را در نظر می گیرند و معادلات الهی را در نظر نمیگیرند و بدانند طلاب در پای هویت دین و اصالت خود ایستاده اند.
🔹مسیر طلبگی همراه با پیچ و خم و فراز و نشیب های بسیاری است و این اقشار حاضر نیستند به واسطه وجود فضای غبار آلود اقتصادی و اجتماعی دست از دین بردارند و همواره در کنار مشکلات معیشتی در صدد حفظ انقلاب و دین بوده و هستند.
📢 کانال رسمی هفتهنامه افق حوزه
🔰
http://Eitaa.com/ofogh_howzah
🌐
ofoghhawzah.ir