غاصب عناوین قضایی و امنیتی دستگیر شد
رئیس کل دادگستری مازندران:
🔹غاصب عناوین قضایی و امنیتی، به اتهامهایی از جمله کلاهبرداری، توسط مامورین حفاظت و اطلاعات دادگستری مازندران در ساری دستگیر و با صدور قرار مناسب به زندان معرفی شد.
🔹مشارالیه با غصب عنوان قاضی، وکیل و مامورین امنیتی و انتظامی، ضمن تاسیس دفتر کار در شهرستان ساری، نسبت به کلاهبرداری از مراجعان اقدام کرده است.
🔹متهم در قالب فعالیت در یک شرکت خدماتی، با سوءاستفاده از موقعیت اشخاص و ادعای نفوذ و ارتباط با افراد مختلف، ضمن جعل عنوان وکیل و قاضی با ادعای حل مشکلات مردم و پیگیری مطالبات آنها، نسبت به کلاهبرداری سنگین از مراجعان به دفتر خود، اقدام کرده است.
🔹بعد از دستگیری فرد مذکور و تحقیقات صورت گرفته مشخص شد، متهم اعمال مجرمانه متعدد دیگری از جمله جعل و استفاده از سند مجعول، ادعای نفوذ نزد مقامات قضایی، انتظامی و امنیتی، سوءاستفاده از موقعیت اشخاص و حمل سلاح گرم را نیز در ابعاد و شئونات مختلف مرتکب شده است.
➥
🚨
@mst_ir | مستشار