🔺هواشناسی: بارندگی از اواسط هفته آینده شروع می شود
🔹پیش بینی کارشناسان سازمان هواشناسی از ورود سامانه جدید بارندگی از اواسط هفته آینده خبر میدهد.
🔹به نقل از سازمان هواشناسی، به گفته کارشناسان سازمان هواشناسی امروز جو آرامی در بیشتر مناطق کشور حاکم است و برای روزهای آینده هم جوی آرام پیش بینی می شود.
🔹در شمال غرب و ارتفاعات مرکزی و شرقی البرز انتظار می رود شرایط جوی گاه همراه با افزایش ابر و بارشهای پراکنده همراه باشد و برای فردا و شنبه، همچنین در شمال غرب کشور، گاهی بارشهای پراکنده پیش بینی می شود.
🔹برای یکشنبه سامانه جدیدی از سمت شمال غرب وارد کشور می شود و شرایط جوی را تحت تاثیر قرار می دهد و بارش ها از سمت شمال غرب کشور به صورت گسترده آغاز می شود.
🔹برای روزهای آینده روند افزایش نسبی دما در بیشتر مناطق کشور انتظار می رود اما وزش باد در شرق و جنوب شرق کشورمان پدیده گرد و خاک را به همراه دارد که موجب کاهش کیفیت هوا در این مناطق خواهد شد. در دامنه های البرز و استان تهران نیز گاه وزش باد شدید پیش بینی می شود.
🚨
@mst_ir | مستشار