🔺جهانگیر: ۲ مدیر در ارتباط با حادثه بندر رجایی بازداشت شدند/ با مقصران احتمالی بدون اغماض برخورد خواهد شد
سخنگوی قوه قضائیه:
🔹بلافاصله پس از وقوع این حادثه، اقدامات اولیه جهت رسیدگی به ابعاد مختلف پرونده آغاز شده و همچنان با جدیت در حال پیگیری است.
🔹مردم اطمینان داشته باشند که قوه قضاییه در این خصوص هیچگونه تقصیر یا قصوری را نادیده نخواهد گرفت و تمامی ابعاد پرونده تا رسیدن به نتیجه نهایی با دقت بررسی خواهد شد.
🔹در ارتباط با حادثه بندر شهید رجایی، تاکنون یک مدیرکل دولتی و یک مدیر بخش خصوصی به اتهام عدم رعایت تعهدات قانونی که منجر به قتل غیرعمد ۴۹ نفر و تخریب اموال عمومی شده است، با قرار وثیقه بازداشت شدهاند.
🔹سایر عوامل دخیل در حادثه نیز تحت بررسی قرار دارند و روند رسیدگی قضایی با جدیت ادامه دارد که پس از تکمیل، اطلاعرسانی کامل صورت خواهد گرفت./ صداوسیما
🚨
@mst_ir | مستشار