🔺سگ گردانی در کاشمر ممنوع شد
🔹دادستان عمومی و انقلاب اسلامی کاشمر گفت: سگ گردانی در راستای حفظ بهداشت عمومی و امنیت جانی و روانی آحاد جامعه در این شهرستان ممنوع اعلام شد.
🔹حجت الاسلام اسماعیل بلوچ زاده روز یکشنبه افزود: بارها مشاهده شده حین سگ گردانی این حیوانات از آبخوری محیط های عمومی استفاده کرده یا آب دهان و یا فضولاتشان در فضای عمومی منتشر می شود که همه موارد بهداشت عمومی را به مخاطره می اندازد.
🔹وی بیان کرد: سگ گردانی در معابر عمومی در موارد متعدد باعث ایجاد ترس یا نگرانی در کودکان و خانواده ها شده و از طرفی رهاسازی سگ ها منجر به حمله به افراد و آسیب به اشخاص شده است.
🔹دادستان عمومی و انقلاب اسلامی کاشمر ادامه داد: به استناد مواد قانونی ۶۸۸ و ۶۱۸ در قانونی مجازات اسلامی، سگ گردانی به ترتیب باعث تهدید بهداشت عمومی و اخلال در نظم و آسایش عمومی می شود، لذا ضمن ممنوعیت، این اقدام جرم انگاری و به دستگاه های متولی اعلام شده است./ ایرنا
🚨
@mst_ir | مستشار