تهمت هایی که برخی سیاسیون و همفکران باصطلاح چیز فهم سیاسی آنهم بظاهر از جبهه انقلاب و در واقع جبهه انحراف و اصلاحات به جلیلی روا داشتند یا ملت را در گرد و غباری قرار می دادند که امکان بصیرت را دشوار می کرد و امروز کشور را در این شرایط قرار دادند که دکتر پزشکیانِ صادق، انقلابی، دلسوز و متدین در عین حال ساده، در مسند ریاست جمهوری ای بنشیند که با دیکته های سیاسیون زبر دست غربگدا، در بهترین زمان خود در حالیکه جبهه انقلاب، سپاه و نظام اسلامی ما درگیر شهادت میهمان هستیم، فرصت طلبانه، ظریف را معاون راهبردی ای کند که اگر وزیر می شد، نیازمند تایید اعتبار مجلس بود!
هرچند چنین موضوعی در دوره احمدی نژاد با تعیین مشایی رقم خورد و مجلسیان و گروههای انقلابی با اعتراض بجا تا حدودی موجب تجدید نظرش شدند و اینبار تا الان چنین اتفاقی برای ظریف متصور نگردید!
اما باید دانست، این رویه بسیار توهین آمیز به ملت و در واقع نظام اسلامی، نه تنها اصالاً درخور ملت، میهن و نظام اسلامی ایران نیست بلکه جفا در حق جامعه جهانی به ویژه جامعه اسلامی است که مسئولین تنها کشور مورد امیدشان ( ج. ا.ایران)از افرادی انتصاب یا انتخاب شوند که بجای خدا دنبال کدخدا هستند!
واقع بینانه و منصفانه، اینان نه فقط میهن اسلامی ایران را می فروشند بلکه حرّیت، آزادگی و انسانیت را به زوال می کشانند و بجای امیدافزایی، امید زدایی می کنند!....به بزرگترین گروه مطالبه گران کشوری بپیوندید
https://eitaa.com/joinchat/607060724C4e6078d0b5