گزارش ایکنا به نقل از خبرگزاری براثا عراق؛ در پی ظهور ویروس کرونا به عنوان تهدیدی جدی برای بشریت در چین و انتقال آن به حدود ۴۰ کشور جهان و اعلام وضعیت فوقالعاده از سوی سازمانی جهانی بهداشت، هراس همه جهان را فراگرفته است.
متخصصان دانش پزشکی و بیولوژیک بر این باورند، دلایلی وجود دارد مبنی بر این که ویروس کرونا با ژنی جهش یافته، ساخته دستگاههای اطلاعاتی است که از آن به عنوان یک سلاح برای ایجاد هراس در کشورها و ضربه زدن به دشمنان بهره برده میشود.
در همین رابطه سرلشکر «محمد عباس»، کارشناس سلاحهای بیولوژیک در سوریه در گفتوگو با شبکه ماهوارهای الاتجاه عراق تصریح کرد: سلاح بیولوژیک، بر تولید ویروس یا باکتری و یا هر عنصری که بتواند در بدن تولید سم کرده و قتل انسان را به همراه داشته باشد، تمرکز دارد.
شواهد تاریخی استفاده از سلاح بیولوژیک
وی افزود: تاریخ ثبت کرده است که دولت آمریکا در ۹۳ جنگ با سرخپوستان از سلاح بیولوژیک استفاده کرده و آنها را به بیماریهای پوستی، وبا، سیاه زخم و حجم بسیاری از بیماریهای مسری دچار کرد تا بتواند به ساکنان اصلی آمریکا پایان دهد.
این کارشناس سوری با بیان این که آمریکاییها در سال ۱۹۶۳ از مواد سمی و در سال ۱۹۷۱ از طاعون آفریقایی علیه کوبا استفاده کردند؛ از راهاندازی مراکز تخصصی و انجام پژوهش در رابطه با سیتسم ایمنی و تولید ویروس از طریق ۴۰۰ مرکز در ۲۵ کشور از سوی آمریکا خبر داد.
وی ادامه داد: یک مرکز آمریکایی متخصص در تولید ویروس وجود دارد که بر اساس اظهارات مسئولان آمریکایی، قادر به تولید ابزارهایی برای انتقال بیماری است، همانگونه که هواپیماهای بدون سرنشین نیز میتوانند ویروسهای تولید شده در این مرکز را به مکانهای مختلف انتقال دهند.
از سوی دیگر در حالی که دانشمندان و دولتمردان روس انگشت اتهام خود در ارتباط با ویروس کرونا را به سوی آمریکا نشانه رفتند، و معتقدند آمریکاییها از این بیماری برای ضربه زدن به اقتصاد چین استفاده کردهاند؛ پایگاه خبری Dimsum Daily نیز با انتشار مطالبی از جوانب مشکوک در شیوع ناگهانی ویروس کرونا در چین پرده برداشت.

«ولادیمیر ژیرینفسکی» رهبر حزب لیبرال دموکرات روسیه پیش از این تصریح کرد: قطعاً آمریکاییها پشت شیوع ویروس کرونا قرار دارند.
دانشمندان روس نیز بر دست داشتن آمریکاییها در تولید ویرورس کرونا برای ضربه زدن به چین و کسب درآمدی هنگفت از فروش پادزهر تأکید کردهاند.
عمر صکبان، متخصص بیماریهای عفونی در انگلستان نیز در گفتوگو با الاتجاه تصریح کرد: ویروس کرونا در سال ۱۹۶۰ کشف شد که بسیار ساده بود و تأثیر زیادی در ایجاد بیماری نداشت. این ویروس در سال ۲۰۰۱ قوی شد و «سارس» نام گرفت که نسبت مرگ و میر در اثر ابتلا به آن به ۱۰ درصد رسید و از طریق حیوانات و خفاش به انسان منتقل میشد. این بیماری بعدها به بیماری «مرس»(سندروم تنفسی خاورمیانه) تغییر یافت که در امارات و عربستان و تنها میان شترها دیده شد.
صکبان ادامه داد: هرسه این ویروسها یک منشأ دارند با این تفاوت که ویروس کرونا بسیار سریعالانتشار بوده و نسبت مرگ و میر در آن دو درصد است.
این پزشک متخصص بیماریهای عفونی با اشاره به این که این بیماری به سرعت در میان جوانان شیوع مییابد، تصریح کرد: اهمیت این ویروس در انتقال مستقیم آن از طریق بزاق دهان است لذا لازم است از کسی که سرفه میکند، فاصله بگیرید.
وی با بیان این که هنوز هیچ واکسن و یا دارویی برای این بیماری در دست نیست بر ضرورت پیشگیری، تقویت ایمنی، شستن دستها با آب و صابون و یا مواد ضدعفونی کننده و دوری از حضور در مکانهای پرازدحام تأکید کرد.
صکبان در بخش دیگری از سخنان خود گفت: زمانی که این ویروس در چین شیوع پیدا کرد، آمریکا شهروندان خود را فراخواند این بدین معناست که آنها میتوانند داخل آمریکا این ویروس را کنترل کنند اما چینیها این دانش را ندارند و همین امر احتملات وجود توطئه علیه اقتصاد چین را قوت میبخشد.
وی افزود: در دهه شصت تلاشهایی برای ساخت ویروسی که در یک جنگ بیولوژیک فقط شهروندان عرب را مورد حمله قرار بدهد، انجام شد؛ جنگی که به کلی با حملات شیمیایی متفاوت است زیرا تنها زمانی میتوانند با آن مقابله کنند که کد ژنتیکی ویروس تولید شده را بدانند.
محمد صادق هاشمی، رئیس مرکز پژوهشهای راهبردی عراق نیز در گفتوگو با الاتجاه گفت: باید پیشگیری اجتماعی ضد ویروس کرونا از طریق رسانههای عمومی انجام شود.
هاشمی با بیان این که ویروس کرونا در اصل وجود داشته اما نسخه جهش یافته آن از سوی دستگاه جاسوسی آمریکا تولید شده و در سال ۲۰۱۸ به ثبت رسیده است، تأکید کرد: این بدان معناست که واشنگتن از این ویروسها برای ترساندن مردم و فروش داروهای خود و شکستن اراده دیگر کشورها استفاده میکند.
وی در این باره توضیح داد: نخستین دلیل برای این که این ویروس در آمریکا تولید شده، فیلمهای متعدد