(ادامه گزارش)
⭕️کمبود فضا و صادر نشدن پروانه صنعتی
وقتی از ریاضی میخواهم راجع به مشکلاتش حرف بزند، اول از نبود تسهیلات بانکی با نرخ سود مناسب میگوید و بعد ادامه میدهد: الآن بیش از هفتاد گاومیش را در فضایی محدود با اشتغالزایی سه نفر نگهداری میکنیم ولی اگر زمین مناسب داشته باشیم، امکان چند برابر شدن این ظرفیت وجود دارد. چند سال پیش جهاد کشاورزی قطعه زمینی با موقعیت و مساحت مناسب در اختیارم گذاشت ولی چهار سال منتظر انشعاب آب بودم و چون به جایی نرسید، زمین را برگرداندم.
اولین پرورش دهنده گاومیش در استان از نیاز گاومیش به فضای بیشتر در مقایسه با گاو برای تحرک و هضم و جذب کامل غذا گفته و ادامه میدهد: مشکل دیگرم عدم صدور پروانه صنعتی برای این واحد است. در پروانههای سنتی تعداد حیوان نگهداری شده و بالطبع اشتغال فعال مجموعه محدود است و علاوه بر آن انجام برخی آزمایشهای خاص برای فرآوردهها که در واحدهای صنعتی توسط شبکه دامپزشکی انجام میشود، به گردن مالک واحد است که این موضوع هزینههای تولید را بسیار افزایش میدهد.
وی خاطر نشان کرد: بیشتر مصرفکنندگان شیر و فرآوردههای گاومیش، اقشار خاصی مانند کودکان، مادران باردار یا شیرده، بیماران و سالخوردگان هستند و به همین خاطر سلامت محصولات از حساسیت بیشتری برخوردار است و با آزمایشهای متعدد شخصا بر سلامت چرخه تولید نظارت میکنم.
جهاد کشاورزی برای صنعتی کردن پروانه واحدهای دامداری، شرایط خاصی مانند موقعیت قرارگیری و فاصله مجاز با دیگر واحدهای مشابه را لحاظ کرده که در مورد این مجموعه، امکان تحقق آنها وجود ندارد و تنها چاره کار اختصاص زمین در موقعیت مناسب با امکان اضافه شدن زیرساختهای لازم است.
#نجف_آباد
#نجف_آباد_نیوز
🆔
@najafabadnews_ir
🆔
http://najafabadnews.ir