بسمه تعالی
💠 گزارش نماز جمعه شهر صائین قلعه به امامت حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا نوری امام جمعه این شهر مورخه ۵ آبان ۱۴۰۲
💠 خطیب جمعه با سفارش خود و همه نمازگزاران به رعایت تقوای الهی یکی از مصادیق برجسته تقوا را پرهیز از حرام خواری دانست و گفت: عاقبت لقمه حرام باطل شدن حسنات و دخول در آتش جهنم است و مومن باید علاوه بر عمل صالح خود را از لقمه حرام حفظ کند و توصیه آخر تقوا اینکه برای احسان به اموات اولویت اصلی پرداخت دیون شرعی میت است.
💠 حجت الاسلام نوری به دیدار رهبر حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی با اعضای کنگره شهدای لرستان پرداخت و گفت: طوفان الاقصی به اندازه ای مهم است که رهبر معظم انقلاب در این دیدار به ابعاد مختلف آن پرداخت و با تحلیلهای بسیار مهم و شفاف تاکید فرمودند: دولتهای اسلامی نباید منفعل باشند پیروزی، قطعاً برای فلسطین است .
💠 حاج آقا نوری در ادامه اظهار داشت : طوفان الاقصی جدا کننده جبهه حق و باطل و درهم کوبنده هیبت پوشالی رژیم غاصب بود که نتیجه آن اتحاد تاریخی و بینظیر مسلمین جهان بوده و نشان داد که مردم مبارز غزه در عین مظلومیت ، صبور و مقتدر هستند.
💠 امام جمعه صائین قلعه تصریح کرد: برخلاف ادعای پوچ اسرائیل درباره یهودی ستیزی ، هیتلر جهان شاهد هولوکاست واقعی در غزه است و دست آورد بزرگ این رویارویی عظیم اثبات خونخوار و جنایت کار بودن صهیونیست هاست.
💠 حجت الاسلام نوری در ادامه بیان داشت: حضور سران جنایتکار و ظالم برخی از کشور های متحد با رژیم صهیونیستی نشان داد که غده سرطانی از درون در حال متلاشی شدن است و آنها برای تنفس مصنوعی رفیق جنایت کار خود به اسرائیل رفت و آمد می کنند ، طبق فرمایش رهبر معظم انقلاب آمریکا قطعا شریک جرم و جنایت اسرائیل در غزه است و البته این وعده الهی است که مومنین را یاری می کنند.
💠 امام جمعه تاکید کرد : جبهه نفاق و شیطان صفت جهانی در ایران به مردم می گوید حماس ناصبی است و در کشورهای سنی نشین حماس را شیعه معرفی می کند و اینگونه با ایجاد اختلاف روی عمروعاص ها را سفید می کنند و مسلمانان ساده لوح را فریب می دهند
💠 در خاتمه از برگزار کنندگان یادواره شهدا در شهر صائین قلعه قدردانی و تشکر کرد و در خصوص ۸آبان سالروز شهادت محمد حسین فهمیده، روز نوجوان و بسیج دانش آموزی ، روز پدافند غیر عامل و سالروز شهادت آیت اله قاضی طباطبائی اولین شهید محراب به دست منافقین در سال ۵۸ مطالب مختصری ارائه داد .
گزارش از رجبی
ستاد نماز جمعه شهر صائین قلعه
✅
@namazjomesaein