#معارف_نماز |
رابطه عبد و مولا لذت دارد؟
🌸 محبت عبد به مولا غیراز محبت بین زن و شوهر یا محبت بین دو رفیق یا دو برادر است. در ذات محبت عبد به مولا، سختی وجود دارد.
🌼 هر کس علاقه بیشتری به خدا دارد، باید سختی بیشتری کشیده باشد. چون «هر که در این بزم مقرب تر است ، جام بلا بیشترش می دهند.
🌸 در اینجا رابطه عاشق و معشوق طوری است که اگر عاشق سختی نداشته باشد، ناراحت می شود.
🌼 اگر شما در خیمه امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) باشید و حضرت کارهای مختلفی را به یارانشان بسپارند ولی به شما دستوری ندهند و کاری از شما نخواهند، دلگیر می شوید.
🌸 دوست دارید حضرت به شما هم دستوری بدهند که فلانی! برو این کار را انجام بده. اگر به انتخاب خودتان باشد، کار دشوارتر را انتخاب میکنید، چون دوست دارید رنج و سختی بیشتری برای حضرت متحمل شوید.
🌼 رابطه با خدا هم همینطور است، عاشق خدا دوست دارد، در راه خدا رنج و سختی بکشد. [حالا توجه کنید که خداوند] نماز شب را در آخرشب قرار داده است. وقتی که همه خواب اند، باید بیدار شد و نماز شب خواند.
🌸 این دستور علی رغم رنجی که دارد، لطف خدا به عاشقان است. عاشقان خدا دوست دارند رنجی را که خدا دستورش داده است، پذیرا باشند.
🌼 این رنج، برای آنها لذت هم دارد، خدا بلافاصله اجرشان را میدهد و در همان نیمه شب لذتی می برند که افرادی که خواب هستند، چنین لذتی نمی برند.
📚
#استاد_پناهیان ؛ تنها مسیر؛ فصل اول ؛ جلسه دوازدهم.
🆔
@namazmt