#به_استقبال_اربعین(۲):👇
💥 در روایات ما آمده است که زمانی که امام زمان (عج) ظهور می کنند خود را با نام جد بزرگوار خود یعنی امام حسین (ع) معرفی می کنند ، یعنی در آخر الزمان بایستی تمام مردم دنیا با امام حسین آشنایی داشته باشند ، و این امر زمینه ساز و مقدمه ساز آشنایی مردم دنیا با امام زمان (عج ) می شود ، این دوره که زمان پیاده روی اربعین است ، بهترین زمان تبلیغ و شناساندن شیعه و امام حسین (ع ) به مردم دنیاست . از فرصت استفاده کنیم و در همه ی شبکه های اجتماعی پخش کنیم
💥اربعین زمینهساز ظهور امام عصر (عج)
"چرا امام زمان(عج) خودش را به اباعبدالله الحسین (ع) معرفی میکند؟ چرا بیرق های اصحاب حضرت باید پرچم های سیاه عزاداری اباعبدالله (ع) باشد؟ چرا باید شعارشان یا لثارات الحسین (ع)» باشد؟
آیا سینه زنان و عزاداران اباعبدالله (ع) یاران امام زمان (عج) هستند؟
آیا آخرین قیام و قیام موعود، قیام عزاداران اباعبدالله (ع) است؟
"بر اساس پژوهش های صورت گرفته در متن روایات اهل بیت علیهم السلام، در 308 مورد در معرفی حضرت مهدی (عج)، از امام حسین (ع) نام برده شده است.
حجم کثیری از روایاتی که از کلام امام حسین (ع) یا از کلام حضرت مهدی (عج) هستند نیز، حاوی تبیین رابطه ای بی بدیل میان این دو امام شیعه است. امام زمان (عج) در فرازی از زیارت ناحیه مقدسه خطاب به امام حسین (ع) و واقعه عاشورا می فرمایند:
"اگر روزگار مرا به تاخیر انداخت و مقدرات، از یاری و نصرت تو در روز عاشورا باز داشت، هر آینه من صبح و شام بر تو ندبه می کنم و به جای قطرات اشک، بر تو خون می گریم". در روایتی از امام باقر (ع) نقل است که فردی به نام حارث اعور به امام حسین (ع) عرض می کند منظور از آیه شریفه والشمس و ضحیها، (سوگند به خورشید و گسترش نور آن)، چیست؟ِِ... امام حسین (ع) در پاسخ حارث می فرمایند: مراد از خورشید، رسول الله صلی الله علیه و آله است. حارث در سوال دیگری می پرسد منظور از آیه شریفه والقمر اذا تلیها، (سوگند به ماه چون پس از آن آید)، چیست؟ امام (ع) می فرماید: منظور از ماه، امیر المومنین علی بن ابی طالب علیه السلام است که بعد از پیامبر (ص) می باشد. حارث می پرسد آیه شریفه والنهار اذا جلیها، (و سوگند به روز و چون آن را روشن سازد)، به چه معناست؟ امام حسین (ع) به حارث می فرماید: مقصود از روز، قائم آل محمد (عج) که زمین را مملو از عدل و داد خواهد کرد.
شیخ علی یزدی حائری از محدثان بزرگ شیعه در نقل روایتی پیرامون نشانه های ظهور می گوید، در هنگام ظهور حضرت مهدی (عج) در مکه میان رکن و مقام می ایستد و برای معرفی خود به مردم جهان از پنج جمله کلیدی استفاده می کند:
1. اَلا يا اَهلَ العالَم اَنَا الاِمام القائِم.
2. اَلا يا اَهلَ العالَم اَنَا الصَّمصامُ المُنتَقِم.
3. اَلا يا اَهلَ العالَم اِنَّ جَدِي الحُسَين قَتَلُوهُ عَطشاناً.
4. الا يا اَهلَ العالَم اِنَّ جَدِي الحُسَين طَرَحُوهُ عُرياناً.
5. اَلا يا اَهلَ العالَم اِنَّ جَدِي الحُسَين سَحَقُوهُ عُدواناً. (الزام الناصب ، ج 2 ، ص 282)
🌺ازخاک خونین جبهه👈 تا تربت پاک
#کربلا
🚩در یادداشت های باقیمانده از یکی از شهیدان گردان حنظله آمده است:👇
🌷امروز روز پنجم است که در محاصره هستیم. آب را جیره بندی کردهایم . نان را جیره بندی کردهایم. عطش همه را هلاک کرده، همه را جز شهدا که حالا کنار هم در انتهای کانال خوابیدهاند. دیگر شهدا تشنه نیستند. فدای لب تشنه ات👈 ای پسر فاطمه (س)
🌹نوشته بود 👈اگر من شهید شدم و هنوز راه 🚩
#کربلا باز نشده بود، هر جائی که به زمین افتادم جنازه مرا به سوی آقا بچرخانید و به آقا بفرمائید من تا اینجا توانستم بیام، بقیه راه را شما بیائید و ازما قبول بفرمائید... 🌸
همیشه بهم می گفت: بی من اگر به کربلا رفتید از تربت پاک امام حسین(ع) و شهدای کربلا مشتی خاکش را به همراه بیاورید و بر گورم بپاشید 😰 شاید به حرمت این خاک خدا مرا بیامرزد
🌷سراپا اگر زرد و پژمردهایم
ولی دل به پاییز نسپردهایم
چو گلدان خالی لب پنجره
پر از خاطرات ترک خوردهایم
اگر داغ دل بود، ما دیدهایم
اگر خون دل بود، ما خوردهایم
اگر دل دلیل است، آوردهایم
اگر داغ شرط است، ما بردهایم
اگر دشنۀ دشمنان، گردنیم
اگر خنجر دوستان، گُردهایم
گواهی بخواهید، اینک گواه
همین زخمهایی که نشمردهایم
دلی سر بلند و سری سر به زیر
از این دست عمری به سر بردهایم
شب عملیات روی پیراهنش نوشته بود👈 ما که رفتیم با دلی سوخته و چشم داغدار و
#کربلا ندیده😰 و اما تو ای برادر، اگر مسافر
#کربلا اگر شدی جای من به مولا سلامی برسان
🚩
#السلام_علیک_یا_اباعبدالله❣
#کتاب_جاده_ای_به_سوی_ظهور
#ناصرکاوه