یکی از شاهکار های حمله امروز انهدام این طویله صهاینه بود.
مقر یگان 8200 در 100 کیلومتری مرز لبنان و 10 کیلومتری تل آویو مورد اصابت موشک های دوربرد حزب الله قرار گرفت و به شدت آسیب دید. این واحد در بخش هوش مصنوعی، تفکیک سیگنال و تجهيزات الکترونیکی هوشمند جزو نقاط استراتژیک ارتش اسرائیل محسوب میشده است.
به طور کارایی خاص، از آن برای کنترل شرکت های فناوری پیشرو، به ویژه شرکت های رسانه های اجتماعی، برای استراق سمع گسترده مردم در کشورهای منطقه و شناسایی اهداف بالقوه استفاده میشده است .
اگر میبینید برخی از اکانت های معروف شبکه های اجتماعی غیر فعال شدند و پیش از این رفتار های جهت دار هم داشتند به این شک کنید از اینجا اداره میشدند.
🗨️ارتش اسرائیل طی بیانیهای مدعی شده که حدود ۲۱۰ راکت و حدود ۲۰ پهپاد انتحاری توسط حزبالله بهسمت اهدافی در شمال اسرائیل شلیک شده است که برخیاز آنها رهگیری شدهاند و برخیاز راکتها نیز به فضای باز اصابت کردهاند.