✅ اهم آنچه که در نشست خبری شهردار اردکان دکتر احمدرضا متألهی با اصحاب رسانه در تاریخ ۱۴۰۱/۳/۳۱ مطرح شد:
این نشست خبری با محوریت گفتگو در رابطه با طرح "اردکان پلاس" در فضایی صمیمی با اصحاب رسانه در شهرداری اردکان برگزار شد.
شهردار اردکان در این دورهمی تأکید کردند مردم نقش اصلی و تعیین کننده دارند و اگر کسی فکر میکند بدون ارتباطات با مردم میتواند کاری از پیش ببرد کاملاً در اشتباه است و فضای مجازی و گروهها با دیدگاههای مختلف، فرهنگ امروز ما را شکل میدهند و هر کدام به نوعی نظرات مردم را منعکس میکنند و آنها میتوانند فریادهای خاموش مردم را به شکل متبحرانهای منتقل کنند.
دکتر متألهی گفت ما برنامهی خود را با نام
#اردکان_پلاس شروع کردیم، برنامهای که قرار است با هشت کارگروه و با کمک خود مردم در جامعه پیاده شود و افراد اصلی آن به نوعی افراد کف جامعه و کسانی که در امور اجتماعی فعال هستند، میباشند که از جملهی آنها اصحاب رسانه هستند که باید برای به ثمر رسیدن این طرح به کمک شهرداری بیایند و باید خود مردم این برنامه را راهبری کنند و فواید آن نیز عاید خود مردم خواهد شد.
و در ادامه آقای قطبالدینی در رابطه با طرح "اردکان پلاس" و هشت کارگروه آن که یکی از آنها شامل مدیریت پسماندهای شهر میشود توضیحات جامع و کاملی در اختیار حضّار قرار دادند و گفتند در مرحلهی اول در شهرک قدس، خیابان باهنر و مسکن مهر، طرح مدیریت پسماند اجرایی خواهد شد و به مرور زمان شامل همه شهر خواهد شد و ابراز امیدواری کردند که با همراهی مردم،
#اردکان_پلاس به نتایج قابل قبول و پیشبینی شدهی خود خواهد رسید.
و در ادامه شهردار اردکان قاصد خبر خوبی نیز بود: که اردکان از گِریدِ (درجه) ۸ به گِریدِ (درجه) ۹ ارتقا یافته است.
و قرار شد در آیندهای نزدیک نشستهای دیگری با موضوعات مختلف در رابطه با حوزهی کاری شهرداری از جمله اطلاعرسانی در رابطه با پروژههای نیمهکارهی شهرداری با اصحاب رسانه تشکیل شود، که کانالداران و خبرگزاریها از این پیشنهاد، استقبال کرده و حتی به شهردار متألهی گفتند که بهتر بود در این هفت ماه حضورتان نیز زودتر از اینها، نشستها تشکیل میشد تا نه تنها برای پیشرفتِ بهترِ شهر همفکری شود تا مردم روزهای بهتری را پشت سر گذارند که شهردار با خوشرویی این نقد را پذیرفته و از حمایت اصحاب رسانه برای داشتن شهری پویاتر استقبال کردند.
تهیّه گزارش:
سمیّه خیرزاده اردکان
✍پینوشت: در رابطه با گرید یا درجهبندی شهرها مطلبی بخوانید که در تاریخ ۱۴۰۰/۱/۱۷ منتشر شده است: شهرهای قدیمی، بزرگ و پرجمعیت دارای درجات بالاتر، و شهرهای جدیدالتأسیس دارای درجات پائینتر میباشند. درجه شهرداریها بر مبنای امکانات، اعضا، درآمد و امثال آن تعیین میشود، لذا بالاترین درجه (۱۲) به شهرداریهای شیراز، تبریز، مشهد و اصفهان تعلق گرفته است، جمعیت این کلان شهرها بیش از یک میلیون نفر میباشد. در رده بعد، شهرهایی چون کرج، اهواز، قم ، کرمانشاه، رشت، ارومیه ، همدان و آبادان قرار گرفته اند که درجه آنها ۱۱ میباشد. جمعیت این شهرها بین ۳۰۰ تا ۹۰۰ هزار نفر است. در رتبه بعد نیز شهرهایی مانند دزفول، کرمان، بندربوشهر، سمنان، ساری و غیره، با درجه ۱۰ قرار میگیرند و تقریباً تمام این شهرها مراکز استانها میباشند. این روند همچنان ادامه مییابد و شهرهایی که کمترین جمعیت را داشته باشند و شهرداری آنها در سالهای ۷۸ و ۷۹ تأسیس شده است، عمدتاً در درجه ۱ و ۲ قرار میگیرند. (اردکان از گِریدِ یا درجه ۸ به گِریدِ یا درجه ۹ ارتقا یافته است.)/شهروند اردکان
#ندای_اردکان
@neday_ardakan🔷