«بسم رب الشهداء و الصدیقین
مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَی نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ و َمَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا
در عصر شکست رژیم کودککش صهیونیستی، این رژیم سفاک و ضد انسانی به ترورهای هدفمند و مذبوحانه روی آورده است که البته مانند گذشته روز به روز بر رسوایی این رژیم جنایتکار و ضد بشری افزوده خواهد شد.
«بنیاد نیمروز سیستانیها »
ضمن تسلیت شهادت اسماعیل هنیه به مردم فلسطین و آزادگان جهان، اقدام سفاکانه جنایتکاران تروریستی را محکوم نموده و بر این باور است که در سیصد و دومین روز جنگ غزه و رسیدن به مرحلهای حساس و تاریخی، شهادت رهبری مقاومت فلسطین، اسماعیل هنیه در تهران، در حالی صورت گرفت که از یک طرف شاهد ناکامیهای نظامی و امنیتی و اختلافات رهبران صهیونیستی هستیم و از طرفی شرایط خاصی که به لطف الهی و ایثار محور مقاومت به جایی رسیده است، که مردم فلسطین و نیروهای مقاومت باید قهرمانی و پیروزی خود را تثبیت کنند.
عروج این اسطوره مقاومت را به خانواده بزرگ جهان اسلام، جبهه مقاومت، رهبر معظم انقلاب، ملت شریف ایران و فلسطین، همرزمان و خانواده شهیدپرور ایشان تسلیت عرض نموده و از خدای متعال برای ایشان و شهید همراهش ، مغفرت و علو درجات مسئلت میکنیم»
«بنیادنیمروزسیستانیها»
🆔
@nimroozonline
09360876222 حاج محمد آذری
ارتباط،ارسال مطلب،ایجادنمایندگی وهمکاری با مؤسس
#بنیادنیمروز(آقای آذری)👆👆
🔵 عباس راه داری : کارگروه فرهنگیان
#بنیادنیمروز_سیستانیها
@nimroozonline1