وزیر دفاع از روند ساخت دومین فروند از جنگنده آموزشی یاسین بازدید کرد
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با حضور در سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع از مراحل ساخت فروند دوم هواپیمای جت آموزش پیشرفته یاسین بازدید کرد.
امیر سرتیپ حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با حضور در سازمان صنایع هوایی در بازدید از مراکز طراحی، ساخت، آزمون سازه و سامانههای اصلی هواپیمای یاسین و گفتوگو با طراحان و سازندگان آن، از نزدیک در جریان پیشرفتهای صورت گرفته در روند ساخت فروند دوم هواپیمای یاسین قرار گرفت.
امیر حاتمی در این بازدید با تقدیر و تشکر از همدلی و انسجام فعالیتهای کارکنان، متخصصان و مدیران سازمان صنایع هوایی در مسیر ساخت هواپیما گفت: در این بازدید شاهد پیشرفت، نوآوری و کارهای جدیدی هستیم و این حرکت رو به جلو بر مبنای پایهگذاری محکمی بود که در گذشته صورت گرفته است.
وی با تاکید بر ضرورت پشتیبانی موثر از ناوگان هوایی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی، ابراز امیدواری کرد که با موفقیت در ساخت نمونهها و راهاندازی خط تولید هواپیما، گامهای موثری در مسیر رسیدن به ناوگان هواپیماهای جت آموزش پیشرفته یاسین برداشته شود.
وزیر دفاع با اشاره به اظهارات مقامات آمریکایی در خصوص تحریم جدید هفت نهاد مرتبط با خطوط کشتیرانی و ترابری ایران از جمله صنایع هوایی ایران گفت: هربار دشمنان درصدد اعمال شرایط محدودتری شدند؛ صنایع ما به سمت خودکفایی و شکوفایی بیشتر حرکت کردند.
امیر حاتمی به نقل از فرمانده معظم کل قوا گفت: اگرچه تحریمها مشکلاتی را بهوجود آورد اما موجب شد توجه ما به ظرفیتها و تواناییهای داخلی معطوف شود و به همین علت امروز بهرغم خواست دشمن، ایران، به مراتب قویتر و مقتدرتر از سالهای اول انقلاب است.
وی با بیان اینکه تجربههای برخورد با نظام سلطه همگی گویای این است که باید در برابر دشمن قوی شد گفت: تجربه جمهوری اسلامی در طول 4دهه نشان داده است که هزینه تسلیم در برابر قدرتهای زورگو به مراتب بیشتر از هزینه ایستادگی در برابر آنها است.
لازم به ذکر است، فروند اول جت آموزش پیشرفته یاسین، مهرماه سال 1398 نخستین پرواز رسمی خود را بر فراز پایگاه شهید نوژه اجرا کرد. این هواپیما که توسط متخصصان سازمان صنایع هوایی نیروهای مسلح و با مشارکت نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی طراحی و ساخته شده است، قرار است به عنوان هواپیمای جت آموزش پیشرفته در فرآیند آموزش خلبانان هواپیماهای جنگنده کشور مورد استفاده قرار گیرد.
ایران، با طراحی و ساخت این هواپیمای جت آموزش پیشرفته، در زمره معدود کشورهای دارنده فناوری هوایی قرار گرفته است.