📢 مهمترین خبر در تاریخ، #امیرالمؤمنین(ع) است.
💠 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری:
«هر خبری که در اين دنيا هست و آنچه از عالم غیب آمده است، به
#اميرالمؤمنين (ع) بر ميگردد؛ «مَا لِلَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ آيَةٌ هِيَ أَكْبَرُ مِنِّي وَ لَا لِلَّهِ مِنْ نَبَإٍ أَعْظَمُ مِنِّي».
#آیهای_وخبري_بالاتر_از_وجود_مقدس
#اميرالمومنين(ع)
#نيست. اگر خبری از عالم غيب آمده _ که ما بايد بکوشيم تا باخبر بشويم _ آن خبر، اميرالمومنين(ع) است. انسان بايد به نحوي دست به ساحت ايشان برساند تا از آن اخبار غيبي مطلع بشود.
بخشي از اين
#نبأ_عظيم در دنيا ظاهر ميشود؛ چه قبل از
#ظهور_و_رجعت و چه بعد از آن. البته عدهاي معدود هستند که از
#حجابهاي_ظلماني عبور ميکنند و نور اميرالمؤمنين(ع) براي آنها در قلبشان ظاهر ميشود، ولي مابقي، مثل ما که خورشيد را از پشت ابر در روزهاي ابری میبينيم، تنها از وراي حجاب میتوانند اين
#حقيقت_را_درک بکنند و اين نبأ غيبي را مطلع بشوند و به
#حقيقت_توحيد راه پيدا کنند. زماني که
#حجاب کنار ميرود و حضرت بدون حجاب در
#عالم_ظهور پيدا ميکنند، آنوقت انشاء الله امکان برخورداري از ولايت حضرت و معرفت حضرت و اين نعمت الهي فراهم ميشود.
طلوعي که در شب ميلاد اميرالمومنين(ع) اتفاق افتاده، درواقع آغاز ظهور ايشان در عالم دنياست که انشاءالله اين ظهور ادامه پيدا ميکند تا #دوره_رجعت که دوباره اميرالمومنين(ع) برمیگردند...».