یادداشت: ۵۶ تاریخ نگارش: ۲۲ اسفند ۱۴۰۰
🔴«چرا در دولتِ آقای رئیسی ،کاندید مورد غضبِ دشمنان اسلام ، جایی ندارد؟!»
✍️ سید ابراهیم میرپورفرد
🔰برای پاسخ به این پرسش قدری به عقب برمی گردیم ۲۹ مهر ۱۳۹۶ پس از استعفای علی لاریجانی، دکتر سعید جلیلی به عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی، مسئولیت مذاکرات هستهای را به عهده گرفت؛ مسئولیتی که ۵۶ ماه طول کشید.
🔰مذاکرات هسته ای با مدیریت جلیلی با گروه پنج بعلاوه یک در مقاطع و مکانهای مختلفی صورت گرفت؛ از جمله کنفرانس ژنو ۱ ، ژنو ۲، ژنو3، استانبول 1، استانبول ۲، بغداد ،مسکو ،آلماتی ۱ و در نهایت آلماتی ۲
🔰با نزدیک شدن به انتخابات ریاست جمهوری در سال ۹۲ و کاندید شدن دکتر جلیلی مذاکرات هستهای به حالت تعلیق در آمد و طرفهای اروپایی و آمریکایی منتظر نتایج انتخابات شدند؛ نگاهی به سه دوره انتخابات در سالهای ۱۳۹۲، ۹۶ و ۱۴۰۰ میتوانند تا حدودی زد و بندهای سیاسی صرت گرفته توسط سیاست بازان را برملا سازد.
🔰 سال 1392یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری، 8 کاندید حائز شرایط انتخاب شدند؛ ولایتی، جلیلی ، قالیباف، روحانی، غرضی، رضایی، عارف و حدادعادل که پس از انصراف عارف و حدادعادل رقابت اصلی بین سایر کاندیداها آغاز گردید؛ در این دوره از رقابتهای انتخاباتی در میان تعجب همگان، دشمنان خارجی نظام جمهوری اسلامی بر خلاف دوره های گذشته خواستار شرکت گسترده مردم در انتخابات شدند.
🔰نوری زاد ضد انقلاب خارج نشین در پیامی چنین گفت : «همه باید تلاش کنیم تا جلیلی رای نیاورد ، او برای ما فاجعه است هرکس جز او مهم نیست؛ مهم این است که او رای نیاورد.» همزمان با تبلیغات منفی شبکه های خارجی بر ضد جلیلی ۴ کاندید حاضر در صحنه انتخابات ولایتی ، قالیباف، رضایی و روحانی همگام با تبلیغ شبکه های خارجی ناخواسته تیغ حملات خود را به سمت جلیلی نشانه رفتند و سرانجام انتخابات ۱۳۹۲ در سایه تخریب گسترده دکتر جلیلی توسط پروپاگاندای نظام سلطه و همچنین تلاش سایر کاندیداها خصوصاً ولایتی به پایان رسید و روحانی سکان مدیریت اجرایی را در دست گرفت.
🔰 سال 1396 دوازدهمین انتخابات ریاست جمهوری ، ۶ کاندید حائزشرایط انتخابات شدند؛ رئیسی، روحانی، میرسلیم، هاشمی طبا ،قالیباف و جهانگیری در این دوره با فشاری که توسط جریان به اصطلاح اصولگرا ایجاد گردید دکترجلیلی وارد صحنه نگردید و پس از انصراف قالیباف و جهانگیری در نهایت مجدداً روحانی زمام امور قوه مجریه را به دست گرفت.
🔰سال 1400 سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری ، 7 کاندید حائز شرایط انتخاب شدند؛ جلیلی، رضایی، رئیسی، زاکانی، قاضیزادههاشمی، مهرعلیزاده و همتی که در نهایت با انصراف مهرعلیزاده و زاکانی فشار برروی جلیلی ابعاد گسترده تری پیدا نمود و در نهایت با انصراف دکتر جلیلی، جناب آقای رئیسی سکان مدیریت قوه مجریه را به دست گرفت.
🔰 نگاهی به سرانجام کاندیداهای منتسب به جریان اصولگرا در سه دوره ریاست جمهوری یازدهم ، دوازدهم و سیزدهم قابل توجه و درس آموز خواهد بود. قالیباف در سال ۱۳۹۸ وارد مجلس گردید و سکان مدیریت قوه مقننه را به دست گرفت ،میرسلیم به مانند قالیباف با قرار گرفتن در لیست اصول گرایان وارد مجلس گردید ،رضایی به عنوان «معاون اقتصادی رئیسجمهور»، «دبیر شورایعالی هماهنگی اقتصادی سران قوا» و «دبیر ستاد اقتصادی دولت»در دولت سیزدهم مشغول به کار گردید، زاکانی با ااستعفا از مجلس شورای اسلامی به عنوان شهردار تهران برگزیده شد، قاضیزادههاشمی در رأس بنیاد شهید قرار گرفت و دکترجلیلی که دشمنان خارجی نظام جمهوری اسلامی از او هراسناک بودند در دولت به اصطلاح اصولگرایان حذف و از گردونه ی سیاسی خارج شد.
🔴 در پایان می توان گفت: آیا سیاست بازان اجازه خواهند داد جلیلی در سال ۱۴۰۴ وارد صحنه انتخابات ریاست جمهوری شود؟! باید منتظر حوادث آینده بود
🔆
@newsrahemardom_ir 🔆