⚫️در واکسن کرونا برای اطفال، سازمان بهداشت جهانی خطای بزرگ تزریق واکسن آزمایشی و پرعارضه کرونا را برای خانمهای باردار و کودکان تجویز کرد و هنوز پشتیبانی میکند.
◾️بهعلاوه، ماسک، قرنطینه، و تبلیغ تأثیر واکسن کرونا در جلوگیری از انتقال و مرگ ومیر و بستری و تجویز داروهای کشنده یا بیاثر مثل رمدیسیویر، که امروزه همگی منسوخ علمی شدهاند.
▪️و مسببین آن در آمریکا بهعلاوه دولت آمریکا در باب دادن اطلاعات غلط بهعنوان علمی در دادگاه لوئیزیانا محکوم و مسئول آن دکتر فائوچی که کمیته علمی ستاد ملی مبارزه با کرونا او را خدای عفونی(بیماریهای عفونی)مینامید عزل شد!
⬅️ پس باید مسئله در سطح ملی، و نه کارشناسان دولتی که در کرونا تبعیت از اطلاعات غلط کردند بررسی شود و کار شفاف علمی و در سطح همه خبرگان انجام گیرد و برای چندمین بار اعتماد کامل و چشمبسته به دستورات ویرانگر این سازمان نکنیم.
✍دکتر غلامرضا جراح