🔴 جنجال تابعیت بریتانیایی حسن روحانی
واقعیت یا سناریوی جدید جنگ روانی؟
🔹🔸آقای ابوالفضل ابوترابی، نماینده مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه نجفآباد و تیران و کرون و دبیر دوم کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس، یکشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۹۷ سخنانی بسیار عجیب و مهم بیان کرد.
او، که عضو کمیته تحقیق و تفحص درباره مدیران دوتابعیتی است، در گفتگو با خبرگزاری مجلس ادعا کرد یکی از مقامات «بسیار مهم و طراز بالا»ی ایران، که در اسکاتلند تحصیل کرده، تبعه بریتانیا است. منظور او، به شکلی روشن، آقای حسن روحانی، رئیس جمهور، است. برداشت رسانهها نیز همین بوده است. (بنگرید به انعکاس خبر فوق در وبسایت رادیو فردا در آدرس زیر.)
♦️پیشتر بارها دیده شده که مقامات قضایی و نمایندگان مجلس ایران سخنانی بیان کردهاند که دال بر ناآشنایی آنان با تفاوت میان «مجوز اقامت» و «تابعیت» است:
داشتن مجوز اقامت، که در آمریکا «گرین کارت» نامیده میشود، به معنی تابعیت نیست همانگونه که به اتباع افغانستانی ساکن ایران «مجوز اقامت» داده میشود یا ایرانیانی که عمری مقیم اماراتاند دارای «مجوز اقامت» هستند ولی، برغم اقامت طولانی، تبعه ایران یا امارات متحده عربی بشمار نمیروند.
♦️در مورد سخنان آقای ابوترابی دو فرضیه مطرح است:
1⃣ - یا ایشان تفاوت «مجوز اقامت» با «تابعیت» را نمیداند و مجوز اقامت آقای حسن روحانی در اسکاتلند بریتانیا را «تابعیت» خوانده است. در اینصورت، با توجه به پیشینه و کارنامه قضایی وی، باید گفت: وای بر دستگاه قضایی ما، وای بر مجلس ما!
2⃣ - یا آقای ابوترابی این تفاوت را میداند و آقای حسن روحانی واقعاً دارای تابعیت بریتانیا است. در اینصورت باید گفت وای بر مملکت ما!
📝 پینوشت:
با توجه به برخی قرائن، که فعلاً از ذکر آن معذورم، فرضیه زیر به ذهنم رسید:
♦️احتمال دارد جنجال «تابعیت بریتانیایی» حسن روحانی پروژه جنگ روانی جدید باشد شبیه به جنجال بزرگ یکی دو ساله «سبورجیان» (ادعای یهودی بودن احمدینژاد با نام خانوادگی قبلی «سبورجیان»)، که از کامنتی در یک وبسایت اسرائیلی شروع شد و سپس آقای مهدی خزعلی به شدت به آن دامن زد. اگر چنین باشد، و سرانجام به تکذیب بینجامد، باید اندیشید که هدف از این جنجال جدید چیست؟
goo.gl/hJ3Wbt
✍
#عبدالله_شهبازے
🇮🇷عضویت در قرارگاه افسران جنگ نرم
eitaa.com/afsaran113