🏴 خداقوتِ استاندار مرکزی به خادمان موکب امام رضا (ع) اراک
🔹در آستانه اربعین حسینی (ع)، استاندار مرکزی عصر دوشنبه (۱۳ شهریورماه) با حضور در موکب امام رضا (ع) مستقر در پردیس دانشگاه اراک، ضمن خداقوت به خادمان و دست اندرکاران، از نزدیک در جریان روند ارائه خدمات متنوع این موکب به زائران عبوری به سمت مرزهای کشور قرار گرفت.
🔹این موکب علاوه بر توزیع روزانه حدود ۱۸۰۰ وعده غذایی، دارای غرفههایی از قبیل کانون خدمات رضوی، کانون ایثار و شهادت، کانون مهدالرضا، کانون قرآنی، کانون ورزشی، غرفه خیاطی، کفاشی، درمان و سلامت است.
🔸از مجموع ۸۶ موکب استان مرکزی در داخل استان، مرز مهران و خاک عراق، ۳۱ موکب از ابتدای ورودیهای استان مرکزی در شهرستان زرندیه تا خروج از استان، به زائزین اربعین حسینی (ع) خدمترسانی میکنند.
🔸استاندار مرکزی در روزهای اخیر به منظور عرض خداوقت به موکبداران و خادمان ابا عبدالله الحسین (ع)، در مواکب سطح استان به ویژه در مسیر عبور زائرین اربعین حسینی از شهرستانهای ساوه، زرندیه، اراک و شازند حضور یافته است.
#استان_مرکزی
#حیاتنا_الحسین
@ostandari_markazi