⭕️ بخشی از خدمات شهید قاسم سلیمانی به اقتصاد ملی:
۱. در عراق تلاش کرد تا خطای راهبردی دولت قبل در پذیرش بانک تجارت عراق(TBI) به عنوان محل تسویه ارز حاصل از صادرات گاز و برق ایران به عراق را به بانک دیگری تغییر دهد.
۲. در آستانه حل مهمترین مشکل احداث راه آهن شملچه به بصره با کمک شهید ابومهدی بود. مشکل احداث این راه آهن احداث پل بر روی اروند بود چراکه بر اساس قوانین عمیق ترین نقطه اروند خط صفر مرزی است و در صورت احداث پل بخشی از مرز ایران ناچار به عقب نشینی بود. ۲ هفته قبل از شهادت در حال اخذ موافقت اولیه دولت عراق برای عدم عقب نشینی از مرز بود
۳. در ایمن سازی جنوب غرب کشور در دهه ۷۰ نقش بسیار مهمی داشت. توسعه امروز و فردا در سواحل مکران با محوریت چابهار مدیون ایجاد امنیت اقتصادی توسط ایشان در آن منطقه است.
۴. فرصت های پیش روی ایران در دسترسی به معادن فسفات سوریه و همچنین دسترسی به دریای مدیترانه از طریق بندر لاذقیه بخش دیگری از ثمرات مقاومت این مرد و همراهانش در سوریه است.
۵. در افغانستان عمده معادن سنگ آهن در منطقه هزارجات و بامیان قرار دارد که محل زندگی شیعیان است و در تمامی این سالها به دلیل نفوذ ایران این فرصت به دست رقیبان نیافتاد و حالا نیز یکی از نزدیکان ایشان در حال تحقق ظرفیتهای مختلف افغانستان از جمله معادن آنجاست.
۶. در مقاطع مختلف و به ویژه در یکی از پرونده های مربوط به خانواده شیخ محمد بن راشد حاکم دبی نقش محوری داشت و این مسئله باعث ایجاد روابط مستحکم اقتصادی بین ایران و دبی(با وجود مخالفتهای ابوظبی) تا سال ۱۳۹۷ بود.
۷. سنکرون کردن شبکه برق بین ایران، عراق و سوریه یکی دیگر از خدمات ایشان است. به جای ایجاد نیروگاه های جدید در هر کشور حالا می توان با اتصال شبکه های برق کشورها در ساعات غیر پیک در تامین برق به آنها کمک کرد.
پ ن : بعدش میگن موی دماغ امریکا بود نخیر داشت ایران رو به جایگاه واقعیش میرسوند تحملش نکردن همینطور که ایران قوی رو در منطقه برنمیتابن جمعه داریم انتخاب میکنیم بین ایران ضعیف و یه ایران قوی بعد از اون خودتون میدونید ومملکتتون