برگی از تاریخ اسلام
👇🌹🌹مردم هم خام می شوند
🌀 یکی از مشرکین خدمت پیامبر(ص) رسید و گفت اگر قول بدهی در آینده به ما مسؤلیت و مقام بدهی من و قبیله ام دسته جمعی مسلمان می شویم. عکس العمل پیامبر چه بود؟ آیا قول و امید الکی به او دادند، فعلا رأیش را جمع کنیم بعدا یک طوری ساکتش می کنیم؟!
🔘یا زمانی که پسر پیامبر(ص) فوت کرد پیامبر می توانستند کسوفی را که همان روز اتفاق افتاد به این موضوع ربط دهند و باور مردم را تایید کنند، که پیامبر(ص) این قدر مهم است که برای فوت پسرش خورشید می گیرد.
🌀در شورای شش نفره که خلیفه دوم تشکیل داده بود حضرت علی (ع) قولی که مخالف اسلام بود ندادند و در حالی از کاندیداتوری کنار گذاشته شدند که تا رسیدن به حکومت یک بله گفتن، بیشتر فاصله نداشتند.
🔘اوباما امید الکی به ملتش داد، گفت تغییر ایجاد می کنم ، رأی را جمع کرد، کار اساسی هم در جهت آن تغییرات که قولش را داده بود نکرد.
🌀با چند دروغ و به هر تخته پاره ای آویزان شدن می توان به مردم امید داد که مشکلات را حل می کنم، کلید دار خزائن زمین و آسمان گویا من هستم!!!
🔘این است رسم مسلمانی؟
🌀قرآن برای آزمون یک انسان معمولی چندین آزمایش گذاشته (شما را با گرسنگی و ترس و خسارت مالی و جانی و... آزمایش می کنیم - بقره 155) ما پیروان قرآن چرا در انتخاب یک مسؤل یا نماینده بدون آزمون گرفتن به راحتی رأی می دهیم!!!
🔘اسلام این قدر مسئله حکومت را حساس می داند که تعیین سرپرست و ولی جامعه را در حیطه تصمیم گیری خدا دانسته و اجازه نداده که هر کسی که بهتر لابی می کند بتواند جامعه را فریب دهد.
✅نتیجه:
1-در جامعه اسلامی کسی حق ندارد با وعده الکی از مردم رأی جمع کند.
2- برای انتخاب یک مسؤل مملکتی حتما باید آزمون های چندگانه سخت از وی گرفته شود تا هر کس از گرد راه می رسد، ادعای اضافه نکند.
نکته -آزمون گرفتن هم نیاز به افراد زبده و فرصت کافی دارد
تدوین : سید محمد حسین مرکبی
🆔
@pasdarenghelab🔜پاسدار انقلاب
🆔
@pasdarenghelab🔜پاسدارانقلاب