❗️شیوه جدید کلاه برداری و سوء استفاده از طریق ازدواج
☑️ راهکار پیشگیری از آن
🔹متاسفانه بعضی خانم ها با تحمیل مهریه سنگین از یک طرف و از طرف دیگر گرفتن حق طلاق (وکالت طلاق) راهی را برای کسب درآمد و کلاه برداری از آقایان ایجاد کرده اند بدین صورت که ابتدا با داشتن وکالت طلاق درخواست طلاق میدهند و جدا میشوند و بعد از جدایی، مهریه خود را مطالبه میکنند و برای دریافت آن از طریق قانون اقدام میکنند و تمام اموال و دارایی های مرد را توقیف و تصاحب میکنند و شرعا و قانونا چون مرد وکالت طلاق داده و مهریه سنگین را هم قبول کرده، کاری نمیتواند بکند.
🔹راهکار پیشگیری از این کلاه برداری ها و سوء استفاده ها اینست که حق طلاق(وکالت طلاق) به خانم در ازدواج داده نشود و اگر خانم خواست جدا شود، آقا بگوید در ازای بخشش کل مهریه، وکالت طلاق میدهد. اگر هم به هیچ وجه خانم یا خانواده او موافقت نکردند و گفتند حتما باید حق طلاق(وکالت طلاق) به خانم داده شود، مهریه را آنقدر کم قرار بدهند که راه سوء استفاده و کلاه برداری بسته شود مثلا یک میلیون تومان قرار بدهند تا صرفه نداشته باشد خانم از این طریق بخواهد سوء استفاده کند. همچنین میتوانند وکالت طلاق را مشروط به بخشش تمام مهریه کنند.
🔹بعضی از خانواده ها در دوران عقد به دلیل اینکه ممکن است اطمینان به طرف مقابل نداشته باشند و اگر دیدند طرف مقابل آدم مناسبی نیست، راحت تر بتوانند جدا شوند، تقاضای حق طلاق میکنند، که این روش صحیحی نیست. روش صحیح اینست که در دوران نامزدی و عقد و آشنایی، به جای عقد دائم، عقد موقت خوانده شود به مدت مثلا یک ماه و اگر دیدند بعد از یک ماه شخص مقابل، فرد مناسبی نیست، دیگر تمدید نکنند و ازدواج را منتفی کنند. اگر هم دیدند زمان بیشتری برای شناخت طرفین نیاز است، بعد از اتمام زمان عقد موقت قبلی، دوباره عقد موقت دیگری بخوانند. اینگونه هم درگیر دادگاه نمیشوند و هم خانمها چون حق طلاق ندارند دچار مشکل نمیشود. در نهایت اگر دیدند فرد مناسبی است و اطمینان پیدا کردند در ازدواج با او، آن زمان میتوانند مدت باقی مانده عقد موقت را ببخشند و با مراجعه به محضر ازدواج دائم انجام دهند.
🔹ممکن است بعضیا بگویند آقا ممکن است نفقه ندهد یا همسرش را در سختی قرار دهد، نازا باشد و... که در چنین حالت هایی خانم ها میتوانند با مراجعه به دادگاه درخواست طلاق دهند و نیازی به داشتن وکالت طلاق نیست.
🔹وقتی خدایی که ما را آفریده و به خصوصیات و تفاوت های مرد و زن کاملا آگاه است، حق طلاق را به خانم ها در اسلام نمیدهد یعنی خیر و صلاح خانم ها و آقایان در آن نیست و تبعات منفی خواهد داشت که در این مطلب فقط به یک نمونه آن اشاره شده است و بهتر است کلا وکالت طلاق داده نشود جز در مواردی که به هیچ وجه زن و شوهر نمیتوانند با هم زندگی کنند و اینجا آقا میتواند در ازای اینکه خانم مهریه خودش را ببخشد، به او وکالت طلاق بدهد یا با طلاق توافقی و بخشش تمام مهریه از هم جدا شوند.
🔹در ضمن اگر مهریه بخشیده نشود و زن و شوهر از هم جدا شوند، حق مهریه برای خانوم محفوظ است و حتی چند سال بعد از طلاق خانم میتواند اقدام به گرفتن مهریه خود کند و اگر در این دنیا نگیرد و نبخشد، آن دنیا، مرد گرفتار حق الناس مهریه خواهد شد.
🆔
@pasdarenghelab🔜 پاسدار انقلاب
🆔
@pasdarenghelab🔜 پاسدار انقلاب