✅پرسش:
برای کسی که می خواهد تفريح روزانه اش را بازي هاي رايانه اي قرار بدهد، چه مقدار زمان مناسب است؟
🌺پاسخ:
پيش از پاسخ به اين سوال بهتر است بدانيد که چه مضراتي ممکن است در استفاده افراطي از بازي هاي رايانه اي در انتظارتان باشد:
🔹 اعتياد به بازيهاي رايانه اي مشکلات زيادي را در پي دارد که مي توان به مهمترين مشخصه مشکلات بازيهاي رايانهاي حالت جنگي اکثر آنها اشاره کرد.
🕹” خشونت “ مهمترين محرکهاي است که در طراحي جديدترين و جذابترين بازيهاي رايانهاي به حد افراط از آن استفاده ميشود.
🔻 ايجاد روحيه انزواطلبي در کودکان، تنبل شدن ذهن کودکان و نوجوانان، تأثير منفي بر روابط خانوادگي، تأثير منفي در رفتارهاي اجتماعي، و چاقي براي کساني که زمينه آن را دارند، از ساير عوارض اين نوع بازيهاست.
👈🏽به نظر کارشناسان به طور ميانگين بچهها ميتوانند روزانه يک تا دو ساعت البته تحت نظارت والدين بازي هاي رايانه اي مانند پلياستيشن انجام دهند يا وقتشان را با موبايل، تبلت و لپتاپ و... بگذرانند. اين ميزان در هر شرايطي ثابت است و بچهها نبايد زماني که وقت آزاد بيشتري دارند (مثلا تعطيلات آخر هفته) ساعتهاي زيادتري را به اين فناوريها اختصاص دهند.
📌طبعا هر چقدر ميزان ساعات روزانه بازي شما به اين مقدار نزديکتر باشد بهتر است و هرچقدر بيشتر باشد، ميتواند احتمال ضرر و زيان آن را بالا ببرد.
🌸پيشنهاد ميکنيم، نه بجاي بازي رايانه اي، بلکه در کنار آن، روزانه زماني را به ورزش هاي انفرادي، زماني را به ورزشهاي جمعي با دوستان، زماني را به تماشاي تلويزيون و ساير تفريحات سالم اختصاص دهيد تا رفته رفته از وابستگي شديد شما به اين بازي ها کاسته شود.
🔵ارسال سوالات از طریق ربات پیام رسان بله
👇👇👇
https://ble.im/pasokhgoo_ir_bot
🌎 مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
🔹
@pasokhgoo1 👈
#مشاوره
#بازی
#بازی_رایانه_ای