🔰در بحبوحه درگیریهای ۱۰ دی ۵۷ مقابل استانداری، سرهنگ کلالی ارتشی که در آن هنگام مسئولیت نیروهای نظامی مقابل استانداری را برعهده داشت، کشته شد و همین شک و تردیدهایی را برانگیخته بود، زیرا اساسا هیچ کدام از تجمعات مردم انقلابی با قصد کشت و کشتار انجام نشده بود.
نیروهای نظامی شاه که همکاران خود را در بین مردم گرفتار میدیدند، به سیاق همیشگی خود دست به وحشیانهترین جنایات علیه مردم زدند و با اعزام تانکهایی به مقابل استانداری، کشتاری عظیم از مردم به راه انداختند.
انقلابیون در مشهد به سوی میدان تقیآباد (میدان دکتر شریعتی امروزی) حرکت کردند. در همین گیرودار، فروشگاه اتکا و سینما شهر فرنگ (سینما آفریقای فعلی) به آتش کشیده شد و دو دژبان در آنجا مقاومت کردند که به دست مردم اسیر و به بیت آیتالله شیرازی منتقل شدند. عصر همان روز جنازه کلالی را به بقایای ستون مجسمه شاه در میدان شهدا آویزان کردند. به طوریکه دو دژبان بازداشت شده را هم، پس از آزادی از بیت آیتالله شیرازی به قتل رساندند و پیکرشان را کنار کلالی آویزان کردند. در این خصوص برخی معتقداند چنین اتفاقاتی کار مردم بود و این رخدادها ذاتا در هر انقلابی وجود دارد و عدهای معتقداند مردم انقلابی مشهد هرگز دست به چنین کارهایی نمیزدند و این اقدامات کار خود رژیم بوده است.
#دهم_دی
#یکشنبه_خونین_مشهد
رسانه جهادی [ پلاک ۵ ]
🔶🔶🔶
@pelak_5🔷🔷🔷