⭕️ عصبانیت تلویزیون موساد از تعامل سازنده بر سر کابینه
🔸شبکه ماهواره وابسته به سرویس جاسوسی موساد از تعامل رئیسجمهور با ارکان نظام در معرفی کابینه عصبانی شد. نکته قابل تأمل و عبرت آموز، نویسنده تحلیل تلویزیون بدنام اینترنشنال است؛ مرتضی کاظمیان همکار سابق بیبیسی که تا مدتها خود را ملی- مذهبی وانمود میکرد. وی عضو شورای فعالان ملی مذهبی و مقیم ساکن لندن است و قبل از بازداشت در فتنه 88 و فرار از ایران، به اسم اصلاحطلبی با نشریات زنجیرهای مانند جامعه، توس، خرداد، فتح، اعتماد، اعتماد ملی، سرمایه، یاس نو، آفتاب، نامه، میهن همکاری میکرد و پس از فرار، همکار سایتهای جرس (جنبش راه سبز) و روز آنلاین شد. او سپس به بیبیسی فارسی و رادیو فردا سرویس داد و نهایتاً در تشدید چرخه سقوط و تباهی، به عضویت تحریریه شبکه صهیونیستی ایران اینترنشنال درآمد؛ شبکهای که به اذعان دو تحلیلگر ارشد صهیونیست، مواضع موساد را پوشش میدهد.
🔸کاظمیان در تحلیلی آمیخته با عصبانیت برای اینترنشنال نوشت: کابینه پیشنهادی پزشکیان، شرکت سهامی با مدیریت رهبری است. فهرستی که مسعود پزشکیان به عنوان وزرای پیشنهادی خود به مجلس معرفی کرده به شکلی قابل حدس، با حداکثر رایزنی با رهبر جمهوری اسلامی پیشنهاد شده است.
🔸او ضمن اذعان به برنامه شکست خورده منافقین برای ایجاد دوگانگی در نظام و تقابل رئیسجمهور و رهبری میافزاید: کسانی که با امید به اصلاح و بهبود شرایط بحرانی، پشت پزشکیان ایستادند، چهقدر میتوانند از این کابینه راضی باشند؟ نیمنگاهی به فهرست پیشنهادی پزشکیان برای وزارتخانهها، ارزیابی دقیقتری بهدست میدهد. از وزرای کلیدی سیاسی و امنیتی او آغاز کنیم. پزشکیان به شکل قابل تأملی اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات دولت رئیسی را به عنوان وزیر پیشنهادی در همین وزارتخانه معرفی کرده است.
🔸به اجمال، برخلاف تمام هیاهوهای رسانهای و تبلیغاتی نزدیکان و حامیان پزشکیان درباره نحوه انتخاب کابینه، تنها نیمی از گزینههای پیشنهادی او از دل کارگروههای مشهور و مشارکت ۴۰۰ تن خارج شده است. توپ انتقاد از دولت پزشکیان، در زمین حامیان اوست. چهرهها و جمعیتهای سیاسی که بهجای تقویت جنبش اعتراضی و نیروی مقاومت در جامعه مدنی، امید به بهبود و اصلاح شرایط را تبلیغ و تکثیر کردند.
ادامه👇👇👇
https://kayhan.ir/001ENp
🔸🔸🔸🔸