جهان را در بر می گیرد.
عضویت ایران در گروه بریکس آثار و پیامد هایی دارد که به برخی از آن ها اشاره می شود:
۱.کمرنگ و بی اثر شدن فشار تحریم
با ورود ایران در باشگاه شانگ های و گروه بریکس و برقراری روابط متقابل تجاری و سرمایه گذاری ها عملا تحریم بی اثر می شود.
۲.ایجاد زمینه سرمایه گذاری متقابل
با توجه به ظرفیت های متنوع ایران در عرصه های مختلف، عضویت ایران در گروه مذکور زمینه سرمایه گذاری متقابل را فراهم می کند.
۳.ایجاد زمینه صادرات انرژی
ظرفیت بالای انرژی در ایران به ویژه نفت و گاز نیاز کشور های عضو، بستر مناسب برای افزایش صادرات انرژی و محصولات آن را فراهم می کند.
۴.تقویت امنیت ایران
حضور ایران در سازمان های بین المللی همچون گروه بریکس و توافقات متقابل ضریب امنیتی ایران را افزایش می دهد.
۵. مشارکت و همکاری ایران با قدرت های نوظهور
با توجه به پدیداری زمینه های افول هژمونی آمریکا پدیداری قدرت های نوظهور مشارکت ایران با قدرت های نوظهور همچون چین، روسیه و هند بر میزان اقتدار ایران می افزاید
۶.دلار زدایی و کاهش فشار دلار
از جمله راهبرد های گروه بریکس که در سخنرانی اعضاء بروز داشت تلاش برای دلار زدایی از عرصه بین المللی و جایگزینی دیگر ارزها در بین کشور های عضو می باشد که این حرکت برای ایران به عنوان عضو گروه مفید و اثرگذار خواهد بود.
۷.ارتقاء قدرت چانه زنی
عضویت در گروه بریکس قدرت چانه زنی ایران را با کشور هایی همچون آمریکا و اروپا با توجه به ظرفیت ها، افزایش می دهد.
۸.تنوع صادرات ایران
از دیگر پیامد های مثبت عضویت ایران در گروه بریکس بهره گیری از ظرفیت ها در تنوع صادراتی ایران با کشور های عضو به علت نیاز متنوع آنان همچون محصولات غذایی، دفاعی، خدمات فنی و مهندسی و...
۹.ترانزیت شمال به جنوب و نقش ایران
از جمله اهداف و برنامه های گروه بریکس تقویت مسیر ارتباطی و ترانزیت شمال و جنوب است که ایران در این معبر نقش موثر داشته و فواید زیادی برای ایران خواهد داشت.
۱۰. پذیرش ایران به عنوان متحد جهانی
پیامد مهم دیگر ورود ایران در گروه بریکس پذیرش ایران به عنوان متحد جهانی در کنار کشور های بزرگ به ویژه در شرایط تحریم از سوی آمریکا برای ایران بسیار ارزشمند می باشد.
ملاحظه
۱- آمریکا تلاش زیادی کرد که ایران به عضویت گروه درنیاید اما به رغم این تلاش ها این واقعیت جامعه عمل پوشید.
۲- رسانه های فارسی زبان بیگانه ابتدا فضاسازی می کردند که ایران به علت تحریم پذیرفته نمی شود اما بعد از عضویت تلاش می کنند این اقدام را کم اهمیت جلوه دهند.
۳- بیش از ۴۰ کشور تمایل به عضویت داشته و ۲۳ کشور رسماً درخواست کردند که یکی از کشور های پذیرفته شده ایران بوده است.
نظریه
۱- دیپلماسی فعال دولت سیزدهم ثمر داد و ارتباط با کشور های بزرگ و مستقل و عضویت در سازمان های بین المللی همچون گروه شانگ های و بریکس از ثمرات این دیپلماسی فعال می باشد و این راهبرد با توجه به تحریم ها از مهمترین موفقیت های دولت آقای رئیسی می باشد.
۲- بهره گیری کامل از عضویت ایران در گروه بریکس حضور ورود ارکان دولت و سازمان های مربوطه را طلب می کند رئیس دولت همانند خط شکنی است در جبهه، معبر را باز می کند و نیازمند نیرو های عملیاتی است که به سرعت ورود نموده و وظایف خود را انجام دهند.
۳- بهره گیری کامل از عضویت در گروه بریکس یا شانگ های الزامات و زیرساخت هایی را لازم دارد که از جمله آن ها تثبیت قیمت ارز می باشد که قهرا باید این زیرساخت ها آماده شود.
تداوم پدیده قمه زنی و پیامد های آن
آمار قمه زنی در محرم امسال، سال ۱۴۰۲ شمسی ۱۴۴۵ قمری
۱- شهر فلاورجان ۱۲۰۰ نفر با مشایعت کننده ۲۵۰۰ نفر
۲- در دو بخش اصفهان ۴۹۰ نفر با مشایعت کننده ۲۰۰۰ نفر
۳- شهرستان خمینی شهر ۱۰۱۵۰ نفر با مشایعت کننده ۹۷۵۰ نفر
۴- دُرچه ۳۵۰ نفر با ۱۳۰۰ نفر مشایعت کننده
۵- نجف آباد ۳۰ نفر
جمع ۱۲۲۰۰ نفر با مشایعت کنندگان ۲۶۵۰ نفر
عزاداری با زنجیر تیغ دار در خمینی شهر در هفتم محرم ۹۵۰ نفر و همراهی ۲۰۰۰ نفر
ملاحظه
۱- آمار مربوط به اقداماتی است که به صورت علنی و آشکار انجام میشود، می باشد و شامل آن دسته از افرادی که به صورت مخفیانه و دور از رسانه ها انجام می شود ،نمی گردد .
۲- آمار مربوط به استان اصفهان است و شامل آن دسته از افرادی که در استان ها و شهر های دیگر اقدام به قمه زنی کرده اند، نمی شود.
نظریه:
۱- به رغم اینکه در حال حاضر راه های بسیار متنوع، موثر و فراگیرتر برای اقامه عزا و ابراز ارادت به ساحت مقدس حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام و معرفی حماسه عاشورا وجود دارد متاسفانه برخی بدترین شیوه را برای عرض ارادت انتخاب می کنند.