دستگيري سارقان منزل و مالخران در شهرستان "قاين"
فرمانده انتظامي شهرستان "قاين" از کشف سرقت منزل و دستگيري 2نفر سارق سابقه دار و 2 نفر مالخر در اين شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري پليس، سرهنگ "عليرضا فولادي" اظهار داشت: در پي وقوع يک فقره سرقت منزل در سطح حوزه استحفاظي، موضوع در دستور کار مأموران انتظامي شهرستان قرار گرفت.
وي بيان داشت: مأموران کلانتري" 16نيمبلوک " شهرستان قاين با انجام رصد اطلاعاتي و تحقيقات ميداني 2 نفر سارق حرفه اي را در اين خصوص شناسايي و پس از هماهنگي با مقام قضائي آنها را در مخفيگاهشان دستگير کردند.
فرمانده انتظامي شهرستان قاين افزود: سارقان در بازجويي هاي اوليه به بزه انتسابي و يک فقره سرقت منزل اعتراف کردند و در ادامه نيز 2نفر مالخر اموال مسروقه شناسايي و دستگير شدند.
سرهنگ فولادي با اشاره به اينکه متهمان دستگير شده با تشکيل پرونده به مراجع قضائي معرفي شدند؛خاطر نشان کرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک سريعاً با شماره تلفن 110 تماس بگيرند.
#انتظامی_خودمان
#پلیس_پاسخگو
#خدمت_بی_منت_پلیس
#امنیت_جامعه_سلامت_خانواده
#پلیس_خراسان_جنوبی
┄┅═══✼🍃🌹🍃✼═══┅┄
💎🔮
@police_khj
http://sapp.ir/police_khj
http://eitaa.com/police_khj