تا زمان بازگشت آخرین زائر در میدان هستیم / حجم ورود زائران به داخل مرزمهران بیشر از حد معمول است
فرمانده قرارگاه اربعین فراجا گفت: با توجه به ورود گسترده زائران به داخل مرزمهران زائران جهت خدمات دهی بیشتر صبور باشند .
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری پلیس سردار " محمد شرفی " در پایش هوایی در مرز مهران اظهار داشت :امروز بیشتر از حد معمول زائر از طریق مرز مهران وارد کشور شده است و زائران جهت خدمات دهی بیشتر صبور باشند تا بتوانیم خدمتی در خور زائران اباعبدالله ارائه دهیم .
وی با توجه به اینکه وضعیت تردد در مرز مهران خوب وروان است افزود :کلیه امکانات در مرز مهران جهت تردد زائران به اندازه کافی وجود داردودر حال حاضر اتوبوس به اندازه کافی در پایانه برکت وجود دارد .
فرمانده قرارگاه اربعین فراجا از زائرانی که باخودروی شخصی ترددمی کند در خواست کرد : پس از استراحت کافی اقدام به رانندگی کنند و پس از اطمینان از سلامت خودروی خود اقدام به ترددکنند تا شاهد حوادث جاده ای نباشیم .
سردار شرفی با اشاره به اینکه زائران گذرنامه خودراقبل ازورود به کشور ممهموربه مهر ورودکشورعزیزمان کنند ادامه داد: تمام نیروهای فراجا از یگان ویژه، پلیس راه و راهور، پلیس های تخصصی ، گذرنامه تا آخرین زائری که از خاک کشور عراق به مرز های کشور وارد شوند در میدان حضور دارند و به آنان خدمت رسانی می کنند.
#روای_اربعین
#حیاتنا_الحسین
#زندگیم_حسین
#پلیس_حسینی