#اخـلاق_قـرآنـی
🔸شمـّهای از خصوصیات بارز اخلاقی استاد منشاوی
🔹انتقادپذیری استاد:
یکی از مستمعین تلاوتهای استاد منشاوی جهت انتقاد نزد ایشان آمد و پرسید یا شیخ چرا انقدر تکراری میخوانی؟
استاد منشاوی آن مرد منتقد را در آغوش گرفتند و لبخند زدند.
بعد او از استاد منشاوی پرسید چـرا با وجود تواناییهایتان در قرائت قرآن ، از الحان و نغمات پیچیده با پردههای صوتی بالا استفاده نمیکنید؟
استاد در جواب فرمودند : «چقدر خوب است که مستمعین ، بیشتر جذب قرآن کریم شوند تا جذب یک قاری.» و آن شخص در جواب استاد درماند و سکوت کرد.
🔹بزرگواری و بردباری استاد:
شایان ذکر است استاد منشاوی رسوا نکرد آن قاری را که همراه ایشان برای قرائت به یکی از شهرهای مصر رفت و هنگامیکه علاقه وافر مردم را به استاد منشاوی و بیتابی آنها برای شنیدن قرائتش را دید حسادت کرد. استاد منشاوی در جواب فرزندانش که از او میپرسیدند پدر ، چه کسی آن روز سیستم صوتی که شما با آن قرائت می کردید را با نیرنگ از کار انداخت تا ادّعا کند صدای شما بدون استفاده از سیستم صوتی ضعیف است آن چه کسی بود؟ استاد میفرمودند: «إِنَّ اللّٰه یُحِبُ الصّابِریـن.»
و خلاصه واقعه از این قرار شد که استاد منشاوی از جایگاه پایین آمدند و شروع به راهرفتن در میان حضّار کردند در حالیکه با صدای بسیار بلند قرآن تلاوت میکردند و همه حضّار با ایشان تکرار میکردند در صورتیکه از قدرت صدای استاد منشاوی حیرتزده بودند.
و همچنین شایان ذکر است استاد منشاوی رسوا نکرد آن جاهلی را که به اصطلاح قاری بود و قصد مسمومکردن او را در یک مهمانی داشت. و وقتی که فرزندانش دائم از ایشان میپرسیدند پدر ، آنکسی که قصد مسموم کردن شما را داشت چه کسی بود؟ استاد منشاوی میفرمودند: «إنَّ اللّٰه حلیمٌ سَتّار»
🔹احترام استاد منشاوی به سایر اساتید:
روزی استاد منشاوی در مراسمی به احترام اکبر القـراء استاد مصطفی اسماعیل ، سوره مبارکه طارق را به سبک ایشان تلاوت کردند و این موجب شگفتزدگی و حیرت و در نهایت خوشحالی جمعیّت حاضر شد، استاد مصطفی اسماعیل از این موضوع با خبر شدند و راضی بودند ایشان هم متقابلاً در مراسمی سوره مبارکه طارق را به سبک استاد منشاوی تلاوت کردند که در آن مراسم حضّار به شدت ایشان را تشویق میکردند.
☘ کانال نورالقرآن 🍀
🆔
@nouralquran