سرهنگ"ايوب وشني زرگران" فاصله طولي ايمن در حين رانندگي جهت پيشگيري از حوادث ترافيکي را بسيار مهم دانسته و در اين خصوص اظهار داشت: فاصله طولي ايمن فاصله اي است که راننده يک خودرو در حين رانندگي مي بايست با وسيله نقليه جلويي حفظ کند و اين فاصله براي اجتناب از تصادفات جلو به عقب ضروري است، چرا که در صورت توقف ناگهاني وسيله نقليه جلويي، زمان کافي را براي توقف فراهم خواهد ساخت. در آب وهواي برفي و باراني به علت عدم اصطکاک و درگيري چرخها با سطح جاده اين فاصله معمولاً بيشتر خواهد بود.
رئيس پليس راهور فرماندهي انتظامي غرب استان تهران در ادامه يکي از روش هاي تخمين فاصله طولي را روش دو ثانيه اي بيان کرد وگفت: براي استفاده از اين روش ابتداً مي بايست يک نشانه ثابت در جاده ( مثلا درخت يا تير چراغ برق) در نظر گرفته شود، زماني که اتومبيل جلويي از آن نقطه ي نشاني عبور کند مي بايست دو ثانيه طول بکشد تا اتومبيل عقبي به آن برسد، براي اندازه گيري دو ثانيه مي توان از شمارش يک هزار ويک و يک هزار ودو استفاده کرد . چنانچه زمان کمتري طول بکشد که خودروي عقبي به نشانه برسد نشانگر آن است که فاصله ، کمتر از فاصله ايمن است.
سرهنگ زرگران پيرامون ارتباط سرعت با فاصله طولي ايمن گفت: تشخيص و رعايت فاصله طولي ايمن در رانندگي مي تواند از بروز بسياري از تصادفات جلوگيري کند وهر چه سرعت بالاتر باشد بايد فاصله با خودروي جلويي هم بيشتر باشد به طوري که به ازاي هر 15 کيلومتر سرعت به اندازه طول يک خودرو (حدود 6 متر) فاصله را رعايت کنيد و چنانچه 30 کيلومتر در ساعت سرعت داريد فاصله شما با خودروي جلويي بايد 2 طول خودرو باشد (حدود 12 متر) و در شرايط نامساعد جوي و يا سرعت هاي بالاتر اين فاصله مي بايست افزايش پيدا کند.
رئيس پليس راهور فرماندهي انتظامي غرب استان تهران در پايان خاطرنشان کرد: بيشتر تصادفات در معابر شهري به دليل عدم رعايت فاصله طولي خودروها با وسيله نقليه جلويي اتفاق مي افتد که مستند به ماده 173 آيين نامه راهنمائي و رانندگي وسيله نقليه اي که پشت سر وسيله نقليه ديگر حرکت مي کنند موظفند فاصله مناسبي را براي جلوگيري از تصادف حفظ کنند.