📌متن شبهه:👇
#2828
👆 فیلم همدستی «رؤسای قوا» علیه من!
▪️خامنهای در این ویدئو، رؤسای قوا را (یعنی رئیس جمهور و رئیس مجلس) و نیز مطبوعات را به «همدستی» علیه نظر خودش متهم میکند! یعنی اگر در دنیا «دولت و مجلس و مطبوعات» را ارکان دموکراسی میشناسند اما در جمهوری اسلامی نتیجه انتخاب مردم و تصمیم منتخبان مردم اسمش میشود «همدستی رؤسای قوا» علیه یک نفر. آن یک نفر هم با افتخار میگوید که آنها «خودشان را کشتند» تا به وظیفه قانونیشان عمل کنند اما من نگذاشتم.
▪️ماجرا از این قرار بود که در سال ۱۳۸۲ وزارت کشور گزارش داد «شورای نگهبان ۱۵۹۹ نفر را بدون ذکر استناد قانونی رد صلاحیت کرده و در ۱۹۰ شهر امکان رقابت وجود ندارد» خاتمی، رییس جمهور و کروبی، رییس مجلسِ وقت اعلام کردند تا این مشکل حل نشود برگزاری انتخابات مجلس قانونی نیست. وقتی نتوانستند جلوی این فساد و استبداد در شورای نگهبان را بگیرند پیشنهاد دادند برگزاری انتخابات تا حل این مشکل عقب بیفتد. مجلس کمیته تحقیق و تفحص تشکیل داد و دولت هم کمیته حل بحران تعیین کرد با حضور وزیر اطلاعات و سه وزیر دیگر.
مطبوعات هم به کمک آمدند و وقتی باز هم حل نشد ۱۳۰ نماینده مجلس استعفا دادند. اما خامنهای یک تنه در مقابل همه ایستاد؛ نه مشکل را حل کرد و نه اجازه داد انتخابات تا حل مشکل عقب بیفتد. یعنی «همین که هست»!
▪️حالا فرض کنیم در انتخابات شرکت میکنیم با این هدف که چیزی را در کشور تغییر دهیم، و فرض کنیم که دولت و مجلسمان را با بالاترین رأی انتخاب میکنیم تا به هدفمان برسیم.
اما اگر یک نفر بخواهد در مقابل تمام انتخابهایمان بایستد و به تک تک رأیهای ما بخندد آیا میتواند؟ بله میتواند.
او در روز انتخابات، رأی مردم را به حساب خودش [که همان نظام است] میگذارد اما فردای انتخابات اگر منتخبان مردم در مقابل بیقانونی بایستند اسمش میشود «همدستی رؤسای قوا» علیه من.
نظام، انتخابات را از «فرصتی برای اصلاح نظام» به «ابزاری برای اثبات نظام» تبدیل کرده و با «نمایش انتخابات» خودش را تقویت، ایران را تضعیف و ما را تحقیر میکند.
اگر رأی بدهیم با امضای ما ایران را ویران میکند؛ اگر رأی ندهیم باز هم ویران میکند اما حداقل امضای ما پای سند ویرانیِ ایران نیست و همین قدم اول است برای اینکه روی سند دیگری به تفاهم و توافق برسیم؛ سندی بیرون از زمین بازی که نظام تعریف کرده و نقشی غیر از آنچه در این نمایشنامه برای ما تعریف کردهاند.
مشارکت در این نمایش، تن دادن به تقویت نظام، تضعیف ایران و تحقیر ایرانیان است.
#تحریم_علیه_تحقیر
📌پاسخ به شبهه:👇
پیشنهاد تماشا: مستندی درباره ماجرای انتخابات سال 1382:
https://b2n.ir/x79433
🗓️ از سال 1376، قوه مجریه به دست اصلاح طلبان افتاد. از سال 1378 نیز مجلس شورای اسلامی توسط اصلاح طلبان فتح شد. اصلاح طلبان به دنبال فتح شورای شهر هم بودند که مردم با رأی قاطع به اصول گرایان، بی اقبالی خود به جبهه اصلاحات را نشان دادند. پیروزی اصولگرایان در شرایطی اتفاق افتاد که شورای نگهبان دخالتی در بررسی صلاحیت داوطلبان نداشت و اصلاح طلبان نمی توانستند این شکست خود را به گردن کسی بی اندازند.
🗳️ در سال 1382، انتخابات هفتمین دوره مجلس شورای اسلامی باید برگزار می شد. شورای نگهبان با استناد به استعلامات خود از مراجع قانونی چهارگانه، 33 درصد از داوطلبان نمایندگی مجلس را بدلیل مفاسد اقتصادی، اخلاقی یا ... ردّ صلاحیت کرد. در بین ردّ صلاحیت شدگان، نام 80 نفر از نمایندگانی که در مجلس حضور داشتند نیز به چشم می خورد. این ردّ صلاحیت ها برای جبهه اصلاحات که کرسی های دولت و مجلس را به دست داشتند بسیار سنگین بود. از زمان اعلام نتایج، واکنش ها و تلاشها برای اعتراض به تصمیم شورای نگهبان آغاز شد و اصطلاح "ردّ صلاحیت گسترده" با هدف مظلوم نمایی توسط اصلاح طلبان مطرح شد و تا کنون می بینیم که در هر دوره ای، از این اصطلاح برای جلب توجه استفاده می کنند.
📌 شورای نگهبان در همان زمان اعلام کرد هر شخصی که کتباً تقاضا کند، مستندات منجر به ردّ صلاحیّتش را به او ارائه خواهیم داد. اما اصلاح طلبان ردّ صلاحیت شده و همفکرانشان در دولت و مجلس تصمیم گرفتند به جای پیگیری روند قانونی، با فشار به رهبری و تحصّن در مجلس و تخریب جایگاه قانونی شورای نگهبان، از طریق ایجاد بحرانی سیاسی، انتخابات را به تعویق انداخته و شورای نگهبان را مجبور به تایید صلاحیت رد شدگان از طریقی فراقانونی کنند. اصلاح طلبان در بیانیه های مختلف بارها به قانون اساسی، ولایت فقیه و شورای نگهبان تاختند اما حاضر نشدند این ماجرا را از روند قانونی پیگیری کنند.
🎙️مقام معظم رهبری در این ایام با اعضای شورای نگهبان دیدار داشتند و فرمودند: خوشبختانه در قانون اساسي براي بررسي صلاحيت ها مراحل مختلفي در نظر گرفته شده و اكنون نيز شوراي نگهبان با فرصت خوبي كه