«ما بازیگر نیستیم!» ، ولی حسن بذرگری شاعر نیشابوری به زیبایی معتقد است که: «ما در این بازی همه بازیگریم، نقش های قصه را جان می دهیم، این که می بینی کنون ما نیستیم، نقش ها هستند و ماها نیستیم»
واقعا برخی از ما بازیگران قهاری هستیم و نقش مدیران انقلابی و خدمتگزار را به خوبی بازی می کنیم! ولی اگر کسی کمی در احوالات ما تحقیق کند، متاسفانه بوی منزجر کننده خودشیفتگی و تشنگی برای قدرت را به راحتی از اعمال، گفتار و نوشتارمان استشمام می کند.
برخی از ما مدیر انقلابی و جهادی نیستیم ولی سعی می کنیم نقش آن را بازی کنیم و متاسفانه با این بازی های سخیف، ابهت و ساحت انقلابی گری را هم زیر سوال می بریم!
مع الاسف باید و باید و باید بدانیم «مدیری روحیه جهادی و انقلابی دارد که برای عبور از مشکلات و شکستن موانع، شب و روز نشناسد، همواره ارتباط نزدیکی با مردم داشته باشد و با استفاده از ظرفیت های مختلف، هر کاری که می تواند برای حل مشکلات مردم انجام دهد»، نه اینکه با وقاحت و کوته بینی، و طعنه زدن به ظرفیت ها و سرمایه های ارزشمند انسانی که بدون چشمداشت مادی و فقط برای رضای حضرت حق در خط مقدم کمک و دستگیری از مردمِ گرفتار در حوادث طبیعی و ... جانانه پای کار انقلاب هستند، باعث دلسردی آنان و ایجاد تفرق و سوءتفاهم بین جبهه منتسب به انقلاب شود!
البته بی شک مردم فهیم و بزرگوار به واسطه تجربه ای که از دیدن بازیگری مدعیان خدمت بدست آورده اند به راحتی سره را از ناسره تشخیص می دهند و لجن پراکنیِ نالایقانِ چمبره زده بر میزهای قدرت و ریاست، ذره ای از قرب و منزلت همراهان و خادمان همیشگی وجان برکف ملت نمی کاهد.
خاضعانه و خاشعانه برای همه مدعیان خدمت به مردم آرزومندم که شامل آیه «يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لا تُبْطِلُوا صَدَقاتِكُمْ بِالْمَنِّ وَ الْأَذى» نشوند و اجر زحمات و کارهای خوبشان را با منّت و آزار باطل نسازند .
و ان شاءالله دعای امام زین العابدین علیه السّلام که در مکارم الاخلاق فرمودند «وَ أجْرِ لِلناسِ عَلى يَدِيَ الخَيْرِ وَ لا تَمْحَقْهُ بِالمَنِّ/ و خیر را با دستان من برای مردم جاری ساز و آن (خیر) را با منّت گذاردن نابود مفرما» شامل حال همه ما شود و عاقبت بخیر شویم.