🔵 دکتر الفت با بیان اهمیت شناسایی شاخص های مورد نظر دستگاه قضا در جذب نخبگان و بررسی نتایج اظهارنظرهای اساتید محترم در هیئت های ممیزی و مصاحبه های اختبار و آسیب شناسی شیوه های جذب و گزینش
splus.ir/qazahrm، عنوان کرد: در نظر داریم در فرایند جذب افراد نخبه و دارای استعدادهای برتر و علاقمند به فعالیت در دستگاه قضا تسریع شود. لذا از تمامی اساتید محترم خواستارم در اعلام نظرها سابقه علمی_تجربی، شم قضایی استعداد قدرت تحلیل موضوعات، شناخت مسئله و ارائه پاسخ علمی داوطلبان مبنا قرار گیرد. نظر جامع درخصوص قابلیت ارتقاء در حوزه علم و شرکت در دادرسی های سنگین و اداره دادگاه های بالاتر تشخیص داده شود و اظهار نظر اساتید قابل توصیف باشد و از همین مرحله به شناسایی کادر نخبگانی مورد نیاز و جانشین پروری نگریسته شود. فردی منتخب شود که رفتار نخبگانی هم داشته باشد و در مواجه پرونده کثیر الشاکی، کیفرخواستی صادر کند که منجربه دادرسی شود و نه اینکه مجدد تحقیق و تفحصی صورت پذیرد و مهم تر اینکه حس و حال کار قضایی را داشته باشد.
🔵 معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه بر انجام اقدامات مشترک آموزشی با سایر سازمان های تابعه قوه قضاییه تاکید کرد و گفت: یکی از سیاست های آموزشی قوه قضاییه
splus.ir/qazahrm انجام اقدامات مشترک آموزشی_تخصصی با سایر سازمان های تابعه قوه قضاییه است. در گنجاندن دو مقوله هوشمند سازی و هوش مصنوعی در دایره فعالیت های کارکنان اقدامات مطلوبی در شرف انجام است ضمن اینکه این اقدام به منزله استفاده صرف از مقوله هوش مصنوعی نمی باشد بلکه به منزله همپوشانی با سایر اقدامات است.
❇️ در ادامه دکتر مهدی جوهری؛ مدیرکل آموزش قوه قضاییه با ارائه گزارشی از اقدامات و روند اجرای برنامه های آموزشی
splus.ir/qazahrm که تاکنون صورت گرفته و قرار است تدوام یابد، ارائه کرد.
♦️♦️ در پایان مراسم، لوح تقدیر از تمامی اساتید حاضر در این نشست توسط دکتر فرهاد افشارنیا، قائم مقام معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه اهداء گردید.
🌐
https://qazahrm.eadl.ir/news/articles/articleType/ArticleView/articleId/9455
___
کانال رسمی معاونت منابع انسانی قوه قضائیه
splus.ir/qazahrm
eitaa.com/qazahrm