✍🏻
رزومه علمی_پژوهشی برای افرادی که در حوزه تحقیق و پژوهش فعالیت میکنند، بسیار مهم است. بخشهای اصلی و ضروری در تدوین رزومه علمی_پژوهشی عبارتند از:
1. مشخصات فردی: شامل نام، نام خانوادگی، آدرس، شماره تلفن و ایمیل.
2. خلاصهای از مهارتها و تواناییها: شامل مهارتهای کلیدی و تواناییهای فردی که مهمترین ویژگیهای شما در زمینه تحقیقاتی و پژوهشی را نشان میدهد.
3. تحصیلات: شامل مدارک تحصیلی، دانشگاهها و موسسات آموزشی محل تحصیل، تاریخ فارغ التحصیلی و رشته تحصیلی.
4. تجربیات پژوهشی: شامل پروژههای پژوهشی، نام سازمانها و دانشگاههایی که در آنها فعالیت کردید، زمان شروع و پایان هر پروژه، وظایف و مسئولیتهای انجام شده و نتایج حاصل شده از هر پروژه.
5. مقالات و انتشارات: شامل مقالات و انتشاراتی که شما نوشتهاید و در موضوعات مرتبط با حوزه پژوهشی شما است. این شامل مقالات منتشرشده، مقالات در حال ارسال و مقالات در دست تهیه نیز میشود.
6. ارائهها و سخنرانیها: شامل ارائههایی که در کنفرانسها، سمینارها و همایشهای مرتبط با حوزه تحقیق و پژوهش شما داشتهاید.
7. جوایز و افتخارات: شامل جوایزی که در حوزه تحقیق و پژوهش شما دریافت کردهاید، مانند جایزه بهترین مقاله یا بهترین پژوهش.
8. فعالیتهای داوطلبانه: شامل فعالیتهای داوطلبانهای که در حوزه تحقیق و پژوهش شما انجام دادهاید، از جمله مشارکت در کمیتهها و سازمانهای مرتبط با حوزه تحقیق و پژوهش شما.
9. تجربیات آموزشی: شامل تجربیاتی که در زمینه آموزش و مشاوره دانشجویان و دانشآموزان داشتهاید، مانند تدریس در سطوح مختلف، راهنمایی دانشجویان در پایاننامه، استادی در پروژههای تحقیقاتی و...
10. مراجع: شامل نام و اطلاعات تماس افرادی که شما در تحقیقات و پروژههای خود با آنها همکاری کردهاید و میتوانند به شما توصیهنامه بدهند.
📋 اطلاعات هر یک از بخشهای فوق باید به صورت دقیق و جامع در رزومه علمی_پژوهشی شما قرار گیرد. همچنین، در تدوین رزومه علمی_پژوهشی باید به نحوی از زبان استفاده کرد که اطلاعات به روشنی نمایش داده شود و قابلیت فهم بهتری داشته باشد.
#مباحث_پژوهشی
✅همراه با پژوهش مدرسه اهل البیت (ع) سبزوار
🆔
@pajohesh_s
👆👆👆👆👆