. 🔹
مسابقه بزرگ کتابخوانی 🔹
رویداد «خط امین»
🔻
همراه با جوایز ارزنده
🔻
🎊 100جایزه 5 میلیون تومانی
🎊 30 جایزه 3 میلیون تومانی
🎊 300 جایزه 500 هزار تومانی
🎊 100 عدد گوشی هوشمند
🎊 100 عدد هندزفری بلوتوثی
🎊 50 عدد اسکوتر
🎊 10 عدد دوچرخه
🎊 و صدها جایزه دیگر از قبیل کوادکوپتر، وسایل رباتیک و ...
📚 این مسابقه در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و با توجه به تقریظ و تحسین ۶ کتاب منتخبی که به تازگی توسط مقام معظم رهبری صورت گرفته است، طراحی و اجرا گردیده است. علاقهمندان میتوانند با مطالعه کتاب منتخب خود، در این مسابقه شرکت نمایند.
📚
عنوان کتابها
📘 بیست سال و سه روز
📗 معبد زیر زمینی
📕 هواتو دارم
📙 پاییز آمد
📓 مجید بربری
📔 آخرین فرصت
🔹این رویداد به دو روش آزمون چهارگزینه ای (تستی) و «ارسال اثر» برگزار می شود که امکان شرکت به صورت فردی یا گروهی در هر دو روش فراهم می باشد.
🔸در آزمون چهارگزینه ای می بایست به 30 سوال در مدت 20 دقیقه پاسخ دهید.
🔸در روش «ارسال اثر»، می توانید با توجه به محتوای کتاب، یک اثر هنری تولید نموده و ارسال نمایید. اثر هنری می تواند یکی از انواع پرده نگار (پاورپوینت)، دست نوشته، عکس نوشته، پوستر، پادکست، موشن گرافیک، خطاطی، روزنامه دیواری، نقاشی، شعر، قطعه ادبی، نماهنگ (صوتی و تصویری)، نمایشنامه و فیلم نامه، پویانمایی (انیمیشن) و فیلم 100 ثانیه ای باشد. یک بخش ویژه هم برای «اقدام ابتکاری» در نظر گرفته شده است.
🔸با توجه به اهمیت فرهنگ سازی در زمینه انجام کارها به صورت گروهی، این پویش نگاه ویژه ای به این مسئله دارد. مزیت شرکت به صورت گروهی این است که در این حالت امتیازات به صورت دو برابری محاسبه می گردد.
⏳مهلت شرکت در مسابقه
10 بهمن 1403
📢 اعلام نتایج مسابقه
22 بهمن همزمان با سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
میتونی همین الان شروع کنی
برو داخل این سایت و با کلیک کردن روی هر عنوان کتاب وارد مسابقه خواهی شد🔻🔻
https://ravibook.ir
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ