محرمانه
🔻برنز، مذاکره کننده ارشد سابق آمریکایی:
➖ در مذاکره با جلیلی، طرح مبادله اورانیوم با غنای پایین با صفحات سوخت برای رآکتور تحقیقاتی تهران را مطرح کرده و به نظر هم میرسیده که ممکن است چنین توافقی حاصل شود، اما نهایتا این توافق به دلیل «رقابتهای سیاسی داخلی» در ایران خوانده، بینتیجه مانده است!!
➖ در مورد دیگر مذاکرهکنندگان ایرانی از جمله «عباس #عراقچی» و «مجید #تخت_روانچی» میان طرفین «احترام دیپلماتیک» و نه اعتماد حاکم بود
آنها دیپلماتهایی حرفهای و نه ایدئولوگ بودند، اما به همان میزان به ایران متعهد، به همان میزان به انقلاب خود مفتخر و به همان میزان مصمم بودند که میتوانند موضع دیپلماتیک خود را حفظ کنند.
➖ «محمدجواد #ظریف» وزیر امور خارجه ایران هم «دیپلماتی توانمند» است و تیم تحت رهبری او «خلاق در حل مشکل» میباشند
➖ حاصل کار تیم آمریکایی توافقی در راستای منافع ایالات متحده بوده و خروج آمریکا از توافق هستهای اقدامی اشتباه بود... شاید اگر دوباره فرصت مذاکره داشتیم، برای گرفتن امتیازات بیشتر از جمله طولانیتر کردن محدودیتهای هستهای، بیشتر تلاش میکردم.
👌 #محرمانه کانال حرفهایها
http://eitaa.com/joinchat/361299968Ca15e2013ea
محرمانه را به دیگران هم معرفی کنید